Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Mennyiért és hol lehet venni...

Mennyiért és hol lehet venni egy ilyen "szettet"?

Figyelt kérdés
vv5 Cristofel ruhájára gondoltam amikor párbajozni ment,fehér csőnadrág egy barna magasszárú cipővel és fehér pólóban. előre is köszi
2011. dec. 23. 14:26
 1/9 A kérdező kommentje:
2011. dec. 23. 14:28
 2/9 anonim ***** válasza:
sztem Gas-ban vannak ilyesmik
2011. dec. 23. 14:31
 3/9 A kérdező kommentje:
Akkor egy vagyon lehet,nem ?:S
2011. dec. 23. 14:33
 4/9 anonim ***** válasza:
szerintem ne akarja ilyen "szettet"
2011. dec. 23. 15:12
 5/9 anonim ***** válasza:

az is lehet h minden darabja a "szettnek" máshonnan van

de igen valószínűleg egy vagyon:(

2011. dec. 23. 15:27
 6/9 anonim ***** válasza:

Sztem ilyen cuccokat New Yorker,Bershka stb boltokban is lehet venni..Nem hiszem hogy egy vagyon,esetleg a cipő ami drágább kategória..

Amúgy Cris páwa,tucat stilusa nagyon gáz,semmi férfiasság nincs benne,de te tudod : D

2011. dec. 23. 15:40
 7/9 A kérdező kommentje:
Köszi,és a nadrág kb. mennyi lehet?
2011. dec. 23. 21:00
 8/9 anonim válasza:
Szerintem elbújhatsz ha a való világot nézed kis divatcsicska:D
2011. dec. 24. 03:08
 9/9 anonim ***** válasza:

Utolsó előtti vagyok.

Pont tegnap volt a fókuszba Cris meg Dia ahogy egy stylist segítségével próbálják megmutatni,hogy mi a divat idén télen.

A stylist meg mondta neki,hogy látom elhagytad a fehér nadrágod,jól is tetted mert télen nem kellenének a világos cuccok stb..:D

Úgyhogy nem ajánlom azt a fehér nadrágot,mert az csak inggel jó nyáron.Crisnek nem olyan jó a stilusa,nehogy azt hidd már..

Amúgy a narág olyan 9-10 ezer szerintem.Ajánlom hogy nézd vissza a műsort az rtlmoston ha nem láttad.;D

2011. dec. 24. 09:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!