Bénán áll rajtam ez a ruha?
Sziasztok!
Nyáron sikerült 10 kg-t fogynom, de sajnos az a típusú lány vagyok, aki még így is dagadtnak látja magát.
Ma azonban többek unszolására vettem egy rucit, amit majd a szilveszteri buliba szeretnék fölvenni.
Egy a bibi: elég hülyén (értsd:kövér) érzem magam benne. :(
Szerintetek nagyon béna? Nem vagyok benne nagyon kövér?
Várom a kritikákat, mert még nem késő visszacserélni.
Köszönöm!
24N
A ti válaszaitokat is köszönöm! :)
20:56-os: Sok siket a fogyóhoz! Csak higgy magadban, és akkor menni fog. :)
21:51-es: Persze, hogy csalóka a ruha, hiszen senki sem szereti a nem előnyös részeit mutogatni. ;) Sajnos alma típusú az alakom, így főleg a csípőmre híztam. És onnan nagyon nehezen megy le a felesleg. Rendszeresen tornázok, biciklizem (szoba), hulahoppkarikázok. Remélem egyszer eltűnik a párna onnan is.
22:47: kb 10 éve nem volt rajtam ilyen rövid ruha. Kezdetnek ez is éppen elég! :D Persze, vannak csinosabb szabású rucik is. Majd ha lemegy még 5-6 kg, és elfogadom magam, akkor veszek olyat is. ;)
23:24: Nagyon csini ez a ruha, de én ehhez gyenge vagyok. Ez picit sok lenne egy magamfajta szerényke tyúknak ;)
Nem vagy kövér az biztos, de szerintem nem előnyös az ilyen fajta ruha senkin. Én nem venném fel a ruhát. Válassz valami merészebbet, csillogósabbat, olyat, ami jobban kiemeli az alakodat!
27/N
Nektek is köszönöm!
7/4 arányban győzött ez a ruha. Idén jó lesz, aztán ígérem a "ruhaellenes" válaszolóknak, hogy ha sikerül ledobnom még 6 kg-t, akkor jövőre egy ilyenbe megyek bulizni! :D
Nagyon jól nézel ki benne. Megmondanád, hogy hol vetted?
Régóta keresek ilyen félét.
Alízka
23:31
Nagyon köszönöm! Persze, kiegészítőket már beszereztem hozzá. :) Remélem jó buli lesz! ;)
Alízka: Takko-ban vettem. Nem volt vészes, 4500ft kb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!