Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Calzedoniás aranyszínű legging...

Calzedoniás aranyszínű leggings! Jól néz ki szerintetek?

Figyelt kérdés

Arra gondolok, ami a Calzedonia kirakatban van. Sajnos képet nem találtam róla a neten :(

Ez talán nem annyira fényes és világos anyag mint amit máshol lehet kapni.

Persze ha nem láttátok még, azér mondhattok véleményt h mit gondoltok az aranyszínű leggingsekről?

2011. dec. 19. 13:42
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
2%
Én fiú vagyok, nekem nagyon nem tetszene.
2011. dec. 19. 14:19
 2/15 anonim ***** válasza:
86%
Hogy nézne már ki jól egy aranyszínű leggings basszus? Ótvar cigányos.
2011. dec. 19. 16:41
 3/15 anonim ***** válasza:
84%
A másodiknak igaza van. A cigányok hordanak nagyon extrém leggingseket. Az egyik osztálytársamnak van barna pöttyös, kék kockás, lila faleveles és még sorolhatnám, Kb az arany is így nézhet ki.
2011. dec. 19. 18:20
 4/15 anonim ***** válasza:
57%
én szombaton láttam egy butikban próbababán,extrém de szexi. aki azt írja hogy cigányos nagyon tökéletesnek hiszi magát.
2011. dec. 19. 18:22
 5/15 anonim ***** válasza:
87%

Nem hiszem magam tökéletesnek attól, hogy tudom mi az ami 1. ízléstelen 2. nem utcára való, hanem valami extrém durva falusi diszkóba, 3. cigányos.

Lehet vergődni, de ez nem változtat azon, hogy a latex/arany/ezüst fényű, csillámos, csillogós, flitteres, bánat tudja milyen extrém ruhák igenis főleg a cigányokra jellemzőek, valamint a nagyon alja kínai-diszkósdivatra.

2011. dec. 19. 18:32
 6/15 anonim ***** válasza:
61%

Szerintem mindent lehet ízlésesen tálalni, egyébként pedig a tél egyik nagy divatja az arany és fémes színek.

Ha teljesen arany a leggings akkor szépen mutat egy barna, fekete, kék vagy piros tunikával és egy szép cipővel, egyszerű letisztult dolgokkal, hogy a nadrág legyen a középpontban.

2011. dec. 19. 19:41
 7/15 anonim ***** válasza:
96%
Arany leggings piros/kék tunikával aztán baromi egyszerű meg letisztult lenne.Mekkora ízlésficamod van te jó isten..
2011. dec. 19. 20:25
 8/15 anonim ***** válasza:
79%

Utolsónak

[link]

tessék itt vannak

és nincs ízlésficamom.

2011. dec. 20. 00:15
 9/15 anonim ***** válasza:
100%

Attól, hogy ott vannak, még van ízlésficamod.

Polyvore-ra bárki feltölthet bármilyen borzadalmat (többek között olyat is, mint amit linkeltél).

2011. dec. 20. 00:47
 10/15 anonim ***** válasza:
100%
Csatlakozom az utolsóhoz...nagyon gusztustalan.
2011. dec. 20. 10:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!