Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Combnál laza harisnyát hogyan...

Combnál laza harisnyát hogyan lehetne a helyén rögzíteni?

Figyelt kérdés
Fiú vagyok, és gyógyharisnyáról van szó. Sajnos az egyedi méret majd 2 hónap múlva lesz kész, mivel nagyon vékony a combom(48cm körfogat. Kénytelen vagyok a legkisseb méretet hordani, ami jó is a térd fölöttig. Harisnyakötő az erre való megoldás? Vagy egyéb ötlet lányok?
2011. dec. 19. 01:39
 1/1 harisnyababee ***** válasza:
Szerintem az működhet, ha egy rossz térd vagy combfix gumírozását levágod, és azzal rögzíted. Mondjuk harisnyával nem tudom működik e, de egyszer jártam úgy, h eltört a harisnyatartóm csatja, és én úgy oldottam meg, h egy térdfix gumírozását levágtam, és felhúztam a harisnyára úgy, h félig a harisnyát fedte, de a másik fele a combomhoz ért. Többé-kevésbé működött, nem tom harisnyával működne e, de sztem egy próbát mindenképp megér.
2011. dec. 21. 14:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!