Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Itt mindenki gazdag, vagy van...

Itt mindenki gazdag, vagy van még olyan rajtam kívül akinek alig van ruhája, pedig szeretne?

Figyelt kérdés

Nem kötözködésből írtam ki a kérdést, csak olvasgatok itt és olyan jó annak akinek ennyi ruhája van. Én is nagyon szeretnék, de nincs pénzem, szüleimtől meg nem kapok, nem is kaptam soha...

Évek óta nem vettünk új ruhát, se egy felsőt semmit.

Alig van pár ruhám, abból kell gazdálkodnom.

Mások havonta többször is vesznek mi meg évente nem bírjuk ki. Cipőről nem is szólva.

Képzeljétek nincs egy rendes cipőm, ráadásul a papucsom is elszakadt ott tartok, hogy nem tudok lemenni a boltba venni valamit a lábamra mert mezítláb nem mehetek be :))))

Turkálóból szereztünk be ruhákat eddig is, mert vannak ott márkásak is és jobb mint a trendi felkapott ruhácskák amiket itt kapni. De arra se jut igazából, pedig úgy érzem átlagosan élünk. Vagy talán kicsit szerényebben.

Egyébként nem tudom de mikor meglátok egy felsőt és 5-6 ezer forint, hát... egy nadrág is 10-12. Cipőt 10 alatt sosem vettem azt már megszoktam, mert mégiscsak bőr és nagy lábam is van... meg az olcsók elszakadnak hamar de ez évekig kitart.

Nem tudom, csak nekem nagyon drága minden?

Szerintetek mennyiből jönne ki egy komplett ruhatár? Mert most van rajtam felesleg, erre a testre nem veszek ruhát semmiképp :) :s

De ha sikerül lefogyni mindenből új kell még fehérneműből és kabátból is, mindenből.

Szerintetek mennyiből jön ki? Úgy gondoltam elkezdek valamit dolgozni most, vagy szerzek pénzt és akkor talán egyszer sikerül olyan 100ezer forintot összeszedni. Bár nem tudom hogy gondoltam amikor 10ezer is nagy dolog nekem... :)

Na tehát mit gondoltok mennyi pénz kellene ahhoz, hogy úgy mindenből legyen 1-2 darab? Nem fontos, hogy márkás legyen. Egyszerűen csak szép és mondjuk pamut, ne pedig műszálas és mégis divatos, fiatalos.

ja és hát a fő kérdés, mindenkinek telik ruhára, csak nekem nem?

2009. máj. 18. 13:14
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
97%

Nekem sincs sok ruhám, pedig képzeld, én dolgozom. De annyit keresek, hogy az elmegy számlákra, és megélhetésre. Ruhát már igen régen vettem én is. Télen egy darab farmerom volt, amit nyáron azért cseréltem le, mert fogytam 5 kilót és az előző már lógott rajtam.

Hozzáteszem, én Győr-Moson-Sopron megyében lakom, és nálunk van egy pár üzlet, ami nem kínai, mégsem olyan drágák a cuccok. Az előbb említett farmerom pl 4.000 Ft volt, és nem néz ki gagyinak.

Persze ez is szerencse kérdése. Láttam olyat Pesten, hogy az olyan ruhák amik teljesen "no name"-ek és nálunk 1-2 ezer Ft, azokat a fővárosban eladják többezer forintért...

Győrben az Árkádban van a New Yorker, itt vannak pólók már 3-4 ezerért, nadrágok is 10 alatt. Vagy a Jeans Club, ott is vannak szép dolgok. Én mivel nincsen nekem sem sok pénzem, általában alapdarabokat veszek. Tehát nem olyat, ami feltehetőleg hamar kimegy a divatból, ahnem olyat, amit sokmindennel lehet kombinálni. Tegyük fel egy blézer vagy én imádom az ujjatlan garbókat. Ilyesmi nem hiszem, hogy kimegy a divatból. Vagy ha tudsz szerezni egy-két kiegészítőt, azzal is nagyon fel lehet dobni a szerelésed. A www.bizsuuno.hu oldalon van pár bizsu, tudom nem a legjobbak, meg vannak gagyik is, de azért lehet találni olyat ami helyes és alig kerül valamibe. A postaköltséget meg lehet oldani ha összeszeded a barátnőidet és együtt rendeltek!

Remélem tudtam segíteni és fel a fejjel!

2009. máj. 18. 15:32
 12/23 anonim ***** válasza:
89%
Ha megnyugtat a válaszom:néha még éjszaka is az jár a fejemben,honnan tudnék pénzt keresni,h.legalább egy pár db nyári ruhaneműre.Amim van,vagy 3-4-5 éves(akkor is leárazáson pár fillérért vagy turiban),esetleg a lehető legolcsóbb helyekről összeválogatott dolog(Terranova outlet-240ft-os trikó),turi-akció.Kézzel mosok mindent,nagyon vigyázok rájuk,mert ha nem így lenne,már semmit nem tudnék felvenni.(1 éve mnélküli vok,azelőtt sem ruhára költöttem a fizum).Ez van sajna,de a rossz után a jó jön,hiány után a bőség!Úgyhogy kitartás!
2009. máj. 18. 15:38
 13/23 A kérdező kommentje:

Köszönöm az utolsó 2 választ :))

Én is szeretem a bizsukat, megnézem ezt az oldalt, köszi. Nekem még jobban is tetszenek mint az arany, nagyon örülök amikor 400forintért olyan fülbevalót veszek, hogy bármihez felvehetem és mindenki kérdezi hol vettem :)

2009. máj. 18. 16:14
 14/23 anonim ***** válasza:
100%

Szia! Én sem rendelkezem valami nagy ruhatárral, de szerencsére évszakonként pár ruhát tudok venni, mivel neten veszek-eladok, vagy jön néha valami alkalmi munka, és abból próbálok pénzt csinálni (időm nincs dolgozni 8 órában suli mellett, 4-6 órás munkákat meg nem találok). De tudom miről beszélsz, sokáig még ez így sem volt. Minden ünnepre ruhát kértem, és azokat nyűttem a következő ünnepig:) Amúgy milyen a ruha ízlésed? Second handben tényleg nem találsz semmit? Én legtöbbször onnan veszem a ruháimat, vagy leértékeléskor áron alul valami olcsóbb boltból, de sokszor rendelek neten is pl vateráról, ha tényleg olcsón kijön. (és ha szerencséd van, nagyon egyedi és jó ruhákat vehetsz pár száz ftért postaköltséggel) Nekem is van olyan gatyám ami már 4 5 éves, sőt van egy 20 éves adidas felsőm is:) Én a cipővétellel vagyok még hadilábon, a nyári szandálokat papucsokat kevés pénzből is ki tudom hozni, a tavaszi őszi téli cipőkre viszont egy kisebb vagyont kell költenem, mert nagyon hamar lerohadnak a lábamról a noname cipők.

Azok a hozzászólók, akik sérelmezték, hogy a kérdés feltevőjének van nete, ajánlanék egy általam feltett kérdést :)

http://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__egyeb-ker..

ha esetleg van valami véleményetek, kérlek ide írjátok, és ne itt offoljatok.

2009. máj. 18. 18:02
 15/23 anonim ***** válasza:
100%

szia

figyelj csak

remélem lány vagy!itt a mailem ird meg a méreteidet kg magasság cipö méret és küldök én neked néhány ruhát!nekem sincs sok de van anyagi hátterem és hál istennek még tudok venni!erre ird le az adataidat!erzsibaba8@freemail.hu

2009. máj. 18. 19:25
 16/23 anonim ***** válasza:
100%

Utolsó válaszoló, te nagyon rendesnek tűnsz :)

Egyébként mi is elég szerényen élünk, de most nyílt a közelembe egy kilós turi, úgyhogy havonta egy 300 ft-os fölsőre befektetek :)

2009. máj. 19. 19:52
 17/23 anonim ***** válasza:
68%

a hozzáállásoddal van baj, szerintem.

Beleestél abba a csapdába, amit a reklámok el akarnak érni: hogy mindenki márkásat akarjon, mert csak az a "menő". pedig ez nagyon nagy tévedés. NEM csak 12 ezer forintért lehet jó nadrágot kapni és NEM csak 5-6ezerért felsőt. Ha nincs sok pénzed ruhára, akkor ne akarj márkásat. A jólöltözöttség nem pénzen múlik, és tényleg nem. Még akár piacon is kifoghatsz igényesebb cuccokat, némelyik bevásárlóközpontban csak azért drágák egyes üzletek, mert ott vannak, a ruhák meg ugyanazok mintegy piacon. Tanulj meg válogatni, szelektálni, less ötleteket, hogy mit mivel tudsz feldobni, járj sokat turiba, mert ki lehet fogni tök jó darabokat is.

Ne akarj többet fizetni egy ruháért csak azért, mert van rajta egy trendi felirat. Legtöbbször töredékét sem éri...

2009. máj. 19. 21:14
 18/23 anonim ***** válasza:
100%

szia

de még mindig nem irtad le nekem mailben a méreteidet!

2009. máj. 19. 21:46
 19/23 anonim ***** válasza:
100%
Én is csatlakozom.. nálam is van egy-két felesleges ruha, igaz mondjuk én 42-44-es méret vagyok, de szívesen felajánlom, ha írsz méretet.
2009. máj. 20. 12:36
 20/23 A kérdező kommentje:

21:14

Nem akarok én márkásat! Csak, hogy kényelmes legyen és ne ócska anyagból legyen, ezt úgy értem ne műszálas, hanem pamut. Így is turkálóban vásárolok (amikor egyáltalán vásárolunk). Ha van is márkás ruhám onnan van véletlenül!!!

Nem akarok én márkásat...

MINDENKINEK NAGYON KÖSZÖNÖM A VÁLASZOKAT. Elnézést, hogy nem válaszoltam több napig...

Nagyon kedvesek vagytok, hogy felajánlottatok ruhákat, de nem fogadhatom el. És amúgy nem sajnáltatni akartam magam, azért van mit felvennem, szóval inkább kapja olyan, akinek tényleg nincs egyáltalán semmije.

DE NAGYON SZÉPEN KÖSZÖNÖM MINDENKINEK, ÖRÜLÖK, HOGY VANNAK MÉG ILYEN KEDVES EMBEREK :)

2009. máj. 23. 16:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!