1/18 anonim válasza:
Hát ezek a férfi fürdőalsók....ha csak nincs kockás hasad és nem vagy chippendale, akkor felejtős. Ha ebben szembejönnél velem a strandon akkor röhögnék, és még rád is sütném, hogy búza vagy.
22/L
2/18 A kérdező kommentje:
Ne már. Különben lapos hasam van,és kicsit sportos alkat vagyok.
2011. dec. 16. 10:02
3/18 anonim válasza:
jesszus! :DDD szerintem még ezeken a pasikon is gáz. mert kérdező, neked tetszik?
6/18 A kérdező kommentje:
kort is kérnék ha lehet.
2011. dec. 16. 10:34
7/18 anonim válasza:
ezt két ember veszi fel
standra homo
aki nem homo meg csak az ilyenagyon barnitozott magamutogatos bicepsz versenyre.. de azért az a rikitó rózsaszines naci nagyon cuki :D
8/18 anonim válasza:
Röhögőgörcsben szenvedve próbálnék elfordulni, még akkor is, ha egy irtózatosan jó pasin látom ezt.
22/L
9/18 anonim válasza:
"Röhögőgörcsben szenvedve próbálnék elfordulni, még akkor is, ha egy irtózatosan jó pasin látom ezt."
Tökéletesen egyet értek XD 23/L
10/18 anonim válasza:
Egyetértek az előttem szólókkal, ez minden, csak nem szexi... Olyan, mintha női alsók lennének - férfiakon... Szerintem hanyagold
23L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!