Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Ezt az ujjatlan korall-piros...

Ezt az ujjatlan korall-piros skater ruhát lehet párosítani ilyen hosszabb ruhákkal?

Figyelt kérdés

Ezeket találtam hozzá, de jöhet más tipp is, szívesen fogadom! Viszont a ronda/fújj/undorító értelmetlen és használhatatlan választ adó kis tinik kíméljenek!

[link]

[link]

[link]

2011. dec. 14. 12:12
 1/10 anonim ***** válasza:

Szerintem nem igazán jó egyik sem.

Ez a ruha kifejezettem finom, és elegáns, a csizma, harisnya, boleró, kardigán meg inkább hétköznapi, durvább, a nyaklánc meg túl nagy.

Szép ez a ruha, finomabb darabokkal párosítsd, mert így olyan semmilyenné, hétköznapivá válik.

Kár érte, mert nagyon csinos.

És ne csak a feketét próbáld ki, hanem a tört fehéret, drappot, halványszürkét is.

A csizma is túl nagy egy ilyen finom darabhoz.

Vagyis nem rossz egyik sem, de nem is túl jó, mert nem érvényesül a ruha finomsága.

2011. dec. 14. 12:21
 2/10 A kérdező kommentje:
Igen tudom, de sajnos nem sok nude árnyalatú ruhám van, sőt szinte semmi. A fekete jobban illik a bőrömhöz, hajamhoz, ezért próbáltam vele. Amúgy hétköznapra gondoltam őket így télen, később pedig vékony testszínű harisnyával és körömcipővel már másabb lesz. :)
2011. dec. 14. 12:24
 3/10 anonim ***** válasza:

az első jó, a másik 2 verzió viszont egyáltalán nem tetszik

esetleg még tehetsz a kardigánra valami pink kitűzőt

2011. dec. 14. 12:28
 4/10 anonim ***** válasza:

Nem mondom, hogy nem csinos így is, csak azt, hogy nem emelik ki igazán ezek a cuccok a ruhád szépségét.

A legjobb egyébként az első összeállítás, de más csizma kellene hozzá.

Ez túl sportos.

Vagy úgy is csinálhatod, hogy mondjuk fekete harisnya, csizma, boleró, és hozzá natúr színű nyaklánc, ami hosszan lecsüng, és ugyanilyen fülbevaló, és karkötő.

Valami szép finom nyaklánc szettet vegyél, ne ormótlant, hanem inkább több soros, gyöngyöset, hosszút.

Amúgy sem tűnsz egy nagydarab, ormótlan lánynak, inkább nőies az alkatod, finomabb alkatú vagy, ezek a nagy dolgok, mint nagy csizma, nagy nyaklánc összenyomnak.

2011. dec. 14. 12:33
 5/10 anonim ***** válasza:

nekem is az első képen látható összeállítás tetszik

a másik kettő valahogy nem jó

az első szerintem olyan lazán elegáns is, teljesen rendben van

és nem sportos, mint ahogy az egyik válaszoló itt írja

25/N

2011. dec. 14. 12:43
 6/10 anonim ***** válasza:
első a legjobb :)
2011. dec. 14. 12:46
 7/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm a tippeket! Csizmából van más, az nem gond, igazából az ékszereket is csak odaraktam, azokból is sok van. Találtam közben itthon koral színű masnis kitűzőket az első szetthez, mer amúgy nem hiába tettem előre, nekem is az tetszik leginkább. :)
2011. dec. 14. 12:46
 8/10 anonim ***** válasza:

Az első jó. :)

A tegnapi állásinterjús kérdésedet miért törölték?

2011. dec. 14. 12:51
 9/10 A kérdező kommentje:

de jó megfigyelő vagy! :D Ott félreértés történt.. :)

Amúgy találtam még egy sálat az első variációhoz (mondjuk nem épp finom):

[link]

2011. dec. 14. 12:58
 10/10 anonim ***** válasza:

én valami ilyesmivel tudnám elképzelni:

[link]

és egy ilyesmi nyaklánccal:

[link]

illetve valami csinosabb csizma, de látom írtad, hogy az nem gond:))

2011. dec. 14. 22:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!