Ezt az ujjatlan korall-piros skater ruhát lehet párosítani ilyen hosszabb ruhákkal?
Ezeket találtam hozzá, de jöhet más tipp is, szívesen fogadom! Viszont a ronda/fújj/undorító értelmetlen és használhatatlan választ adó kis tinik kíméljenek!
Szerintem nem igazán jó egyik sem.
Ez a ruha kifejezettem finom, és elegáns, a csizma, harisnya, boleró, kardigán meg inkább hétköznapi, durvább, a nyaklánc meg túl nagy.
Szép ez a ruha, finomabb darabokkal párosítsd, mert így olyan semmilyenné, hétköznapivá válik.
Kár érte, mert nagyon csinos.
És ne csak a feketét próbáld ki, hanem a tört fehéret, drappot, halványszürkét is.
A csizma is túl nagy egy ilyen finom darabhoz.
Vagyis nem rossz egyik sem, de nem is túl jó, mert nem érvényesül a ruha finomsága.
az első jó, a másik 2 verzió viszont egyáltalán nem tetszik
esetleg még tehetsz a kardigánra valami pink kitűzőt
Nem mondom, hogy nem csinos így is, csak azt, hogy nem emelik ki igazán ezek a cuccok a ruhád szépségét.
A legjobb egyébként az első összeállítás, de más csizma kellene hozzá.
Ez túl sportos.
Vagy úgy is csinálhatod, hogy mondjuk fekete harisnya, csizma, boleró, és hozzá natúr színű nyaklánc, ami hosszan lecsüng, és ugyanilyen fülbevaló, és karkötő.
Valami szép finom nyaklánc szettet vegyél, ne ormótlant, hanem inkább több soros, gyöngyöset, hosszút.
Amúgy sem tűnsz egy nagydarab, ormótlan lánynak, inkább nőies az alkatod, finomabb alkatú vagy, ezek a nagy dolgok, mint nagy csizma, nagy nyaklánc összenyomnak.
nekem is az első képen látható összeállítás tetszik
a másik kettő valahogy nem jó
az első szerintem olyan lazán elegáns is, teljesen rendben van
és nem sportos, mint ahogy az egyik válaszoló itt írja
25/N
Az első jó. :)
A tegnapi állásinterjús kérdésedet miért törölték?
de jó megfigyelő vagy! :D Ott félreértés történt.. :)
Amúgy találtam még egy sálat az első variációhoz (mondjuk nem épp finom):
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!