Ruhát varratni saját vázlat alapján? Mennyiért, és hogyan?
Elég, ha (kb.) ilyen részletességű vázlatot adok a varrónőnek? [link]
Csak természetesen minden nézetből. (ezt a képet a google-n találtam, csak illusztrálni szerettem volna a gondolatom)
Nem kellenek szabásminták vagy egyéb?
Másik kérdésem, hogy körülbelül mennyibe kerül egy rövid, viszonylag egyszerű egyberuha varratása? (tegyük fel,hogy az anyagot én viszem)
Előre is köszönöm a válaszokat! (Aki nem tud pontos infót, csak elképzelése van, a véleményeket is szívesen elolvasnám!)
Hát egy jó varrónőnek nem kell szabásminta, rajz alapján megcsinálja.
Ár függ az anyagköltségektől és a tarifájától, ég és föld tud lenni a különbség, na meg ugye a ruha bonyolultságával egyenes arányban nő.
Hát egy egyszerű ruha, ha mindent te viszel, anyagot, bélést, ringlit, kapcsot, stb, akkor talán 6-10 ezerből meglehet. Akár olcsóbban is, drágábban is persze. Az sem mindegy, hogy falu - város- főváros. Szóval egyszerűbb, ha konkrétan elmész egy varrónőhöz és megkérdezed tőle, az a legtutibb. Ha sokallod, megkérdezhetsz másikat is, nem szégyen több referenciát kérni.
Ja: emeli az árat, ha sürgősen kéne a ruha, mert ugye ő akkor a többivel nem halad, pedig szalagavatók, ballagások miatt már el vannak havazva eléggé.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!