Szerintetek ez "valódi" fűző vagy gagyi? Kép lent
acélmerevítős, valódi fűzőt keresek már régóta, ami valóban kiemeli a derekat, és formál, nem pedig a gagyi, halcsontosakra vagyok kíváncsi. találtam egyet eléggé olcsón, azt írja, hogy acélmerevítős, tömege: 180 g. hmmm egy kicsit gyanús, akik jártasak ebben, azok tudnának nekem segíteni? mit gondoltok, ez gagyi lehet?
Köszönöm előre is a segítséget!
Ez egy műanyag merevítéses fűző, elők a kapcsok fémek. Divatfűző, azaz az igazi fűző másolata. Nem arra való, hogy karcsúsíts vele. Összefogja a húrkácskákat, kicsit lenyomja a hasit, de számottevően nem változtat az alakon, kiemeli a vonalakat. Egy réteg anyagból készül és a műanyag merevítők miatt nem bírja a nagyobb igénybevételt, ha erősen fűzik hajlik, törik. De van akinek ez a kategória bőven elég. Sokan vannak, akiknek már ez is túl sok és mondjuk egy acélosban már rosszul is vannak. Aztán megint mások pedig kimondottan gyűlölik ezeket az utánzatokat és az igazi acélos fűzők hívei.
A kérdés, hogy Te mire szeretnéd használni?
Ahogy írtam a műanyagos is lehet jó és sokan nagyon szeretik, csak kérdés, hogy mit vársz a fűzőtől.
Itt bővebben is olvashatsz róluk, ha érdekel:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!