Hogy nézne ki egy fiún az UGG csizma?
Figyelt kérdés
Tudom furcsa, hogy fiú létemre tetszik, de az eredeti UGG-ből férfi változat is létezik. Találtam párat, ami tetszik és még praktikus is.
ez egy fekete bőr, ami remélhetőleg nem ázik át, és férfi rövid szárú..
Jól állna? Hol tudnék ilyet venni?
2011. dec. 11. 14:15
21/24 anonim válasza:
Undorító, ronda. Ha látok ilyeneket lányokon mindig az jut eszembe, hogy ennek sincs semmi stílusérzéke, csak felveszi amit menőnek titulálnak éppen.
Ha meglátnám egy fiún nem tetszene. Különben múltkor olvastam, hogy a nők (állítólag) a férfiaknak megnézik a cipőjét, mert az a stílusáról, igényességéről, és anyagi hátteréről is sokat elárul.
22/24 anonim válasza:
Én ma láttam egy fiút UGG-ban, és azt kell, hogy mondjam, elég érdekesen nézett ki... De hát te tudod! Ha követni akarod a divatot, akkor el kell viselned a negatív kritikát is! :) A lényeg, hogy azt aggasd magadra, amiben te jól érzed magad, mások véleményével meg ne törődj, így kérlek az enyémmel se, miszerint egy fiún béna az UGG csizma! ;)
23/24 anonim válasza:
Hát az tutti, hogy egyéni lennél benne. Nekem nőkön sem tetszik, hát férfin meg aztán pláne nem. De ha neked, tetszik hajrá, mert ez a lényeg, hogy neked tetszen :)
24/24 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat!!!
nem ilyet fogok venni..:D találtam jobbat...!
nyomós indok az is, miszerint "meleg barátomon láttam" !
kösz akkor kihagyom!
2011. dec. 13. 17:13
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!