Ennek a koktélruhának a hosszúságából le lehet venni?
Figyelt kérdés
Ez lesz a szalagavatós ruhám, de nekem legalább a sípcsontom közepéíg fog érni. Az aljánál lehet majd szerintetek variálni, hogy rövidebb legyen?
Köszönöm :)
2011. dec. 8. 19:22
1/4 anonim válasza:
Ha te vagy a képen, akkor mindenképpen. Egyébként nem biztos.
2/4 anonim válasza:
Le lehet. Egyébként nagyon szép ruha!
3/4 A kérdező kommentje:
Dehogy én vagyok.... :) Elég alacsony vagyok, szóval nekem tovább ér. Tényleg remélem, hogy meg lehet majd oldani.
Köszönöm :)
2011. dec. 8. 20:25
4/4 anonim válasza:
Nem lehet, mert körszabású a dereka és az egészet feljebb kellene húzni, viszont a körszabást már nem lehet szűkíteni! A fodorsorok is elcsúsznak, úgyhogy azokat is újra kellene vágni és eldolgozni.. Vegyél egy hasonlót, ami mindenhol passzol!! Ez tényleg nem lesz jó. Ne haragudj hogy lelombozlak, pedig gyönyörű ruha!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!