Lányok nektek milyen cipő stílus tetszik inkáb egy pasin? Torna csuka (Converse), deszkás (DC), sima sportos (Adidas, Nike), vagy egyébb stílusuak?
Figyelt kérdés
2011. dec. 8. 15:37
11/18 anonim válasza:
12/18 anonim válasza:
Sima sportos, de inkább nem telejsen sima, a színek legyenek extrémek(pl a 3 csík vagy a pipa lehet neon és a cipő alap fekete...)
13/18 anonim válasza:
A deszkás és converse cipőtől már rosszul vagyok, minden második pasi azt hordja és itt is ezzel vannak dugig a kérdések. Szerintem olyan idióta, tinifiú hatást keltenek. Egyébként jobban tetszik, a sima sportos cipő.
14/18 anonim válasza:
ha valakinek van stílusa akkor a deszkás meg a tornacipő stílusú cipő is jóláll neki. te döntsd el hogy neked milyen a stílusod, és mi illik hozzád. Láttam már olyat akin deszkás cipő volt és k.rvajól állt neki, mert alapból az öltözködési stílusa is hasonló volt. viszont láttam már olyat is akinek nagyon sz@rul állt mert teljesen elütött a felső öltözék stílusa a cipőtől.
tehát vásárlásnál is, nézd meg hogy milyen ruhákat hordassz és ahhoz válassz cipőt. ne mások ízlésének megfelelően :)
15/18 anonim válasza:
Converse vagy deszkás de csak a DC
16/18 anonim válasza:
a budos izzadtsagszagu kinai no name cipo
17/18 anonim válasza:
Hosszú szárú Adidas,Nike cipő .( :
14.l
18/18 anonim válasza:
nálam mindig a vans cipők voltak a gyengék :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!