Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Szerintetek mi a legízléstelen...

Szerintetek mi a legízléstelenebb egy lány öltözködésében?

Figyelt kérdés
2011. dec. 7. 19:47
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
9%

"Én is hordok csőnadrágot, és nem vagyok magamutogató p*csa. Szerintem te nagyon el vagy tévedve, és tök ostoba vagy. "

Tudom, hogy szerinted nem vagy az. A ribancok nem nézik magukat annak, különben nem lennének azok.

19/f

2011. dec. 8. 14:49
 22/26 anonim ***** válasza:
Én már írtam ide, de még hozzáteszem a leopárdmintás cuccok túlzásba vitelét. Ha csak egy felső olyan, akkor talán még okés. De az ilyen testhez feszülős leopárd ruháktól hányingerem van. Meg a mintás feszülős nadrágoktól is, ami bevág a lány seggébe és az meg lötyög minden mozdulatnál.
2011. dec. 8. 16:47
 23/26 anonim ***** válasza:
33%

Szerintem az a legízléstelenebb egy lány öltözködésében, ha túl sportos vagy túl férfias, vagy ha túl bő cuccokba jár és nincs egy szoknyája, harisnyája és magassarkúja sem a ruhatárában.

27/N

2011. dec. 8. 18:56
 24/26 anonim ***** válasza:
71%
Ha nincs szoknyám, se magassarkúm, az azért van, mert a stílusom nem olyan. Nem lehet mindenki igazi csajszis csajszi...A túl bő ruhákról az a véleményem, hogy inkább az, mint hájtömegre ráfeszülő felső.
2011. dec. 10. 23:07
 25/26 anonim ***** válasza:
61%
Ja, nincs egy magassarkúm se a ruhatáramban, minek, ha nem 150-160 centi vagyok? Akkor ettől már férfi vagyok ?:"D Úgy irritál ez a sznob hozzáállás a nőiességhez... Egy-egy bő szabású ruha, felső meg szerintem tud nagyon jól kinézni, ha látszik hogy szándékosan olyan a szabása, és nem azért "lóg", mert az illető 3 mérettel nagyobbat vásárolt. =3
2011. dec. 21. 16:47
 26/26 anonim ***** válasza:

- ha alkalomhoz nem illő a szerelés

- ha nagyon undorító módon elhasznált, lyukas, bolyhos cuccok vannak vkin (oké, ha mélyszegény, megértem, de ha lenne rá pénz, nettó igénytelenség)

- szilikonpántos melltartó

- szandál zoknival (hiába trendi most 2024-ben)

- szanaszét csicsázott minden... amikor minden flitteres, glitteres, gyöngyöcskés, kövecskés... főleg ha még feliratok is vannak rajta meg szívecske, Playboy nyuszi és hasonló alakú flitteres-csillámos cuccok

- kilométeres márkalogók

- méretben nem passzoló ruhák

- k...s öltözködés (övméretű mini, passzentos latex vagy bőr párducmintás cucc, nagyon kivágott felső, p..it is kiadó leggings, platform csótányroppantó magassarkú, melltartó méretű felső, p...asort, nagyon mélyen csípőfazonú nadrág, kilógó tanga)

- értelmetlen szöveg idegen nyelven a ruhán

- karácsonyfa jellegűen, ízléstelenül

- leggings nadrágként ("pluszpont", ha testszínű)

- távolról bőrbetegségnek tűnő bézs alapon barnás-bordós virágos harisnya

szept. 11. 15:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!