Szerintetek mi a legízléstelenebb egy lány öltözködésében?
"Én is hordok csőnadrágot, és nem vagyok magamutogató p*csa. Szerintem te nagyon el vagy tévedve, és tök ostoba vagy. "
Tudom, hogy szerinted nem vagy az. A ribancok nem nézik magukat annak, különben nem lennének azok.
19/f
Szerintem az a legízléstelenebb egy lány öltözködésében, ha túl sportos vagy túl férfias, vagy ha túl bő cuccokba jár és nincs egy szoknyája, harisnyája és magassarkúja sem a ruhatárában.
27/N
- ha alkalomhoz nem illő a szerelés
- ha nagyon undorító módon elhasznált, lyukas, bolyhos cuccok vannak vkin (oké, ha mélyszegény, megértem, de ha lenne rá pénz, nettó igénytelenség)
- szilikonpántos melltartó
- szandál zoknival (hiába trendi most 2024-ben)
- szanaszét csicsázott minden... amikor minden flitteres, glitteres, gyöngyöcskés, kövecskés... főleg ha még feliratok is vannak rajta meg szívecske, Playboy nyuszi és hasonló alakú flitteres-csillámos cuccok
- kilométeres márkalogók
- méretben nem passzoló ruhák
- k...s öltözködés (övméretű mini, passzentos latex vagy bőr párducmintás cucc, nagyon kivágott felső, p..it is kiadó leggings, platform csótányroppantó magassarkú, melltartó méretű felső, p...asort, nagyon mélyen csípőfazonú nadrág, kilógó tanga)
- értelmetlen szöveg idegen nyelven a ruhán
- karácsonyfa jellegűen, ízléstelenül
- leggings nadrágként ("pluszpont", ha testszínű)
- távolról bőrbetegségnek tűnő bézs alapon barnás-bordós virágos harisnya
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!