1/11 anonim válasza:
IGEN, IGEN, IGEN!!!! Hordanám, csodaszép.:) Bár, hogy őszinte legyek, nekem élénk pirosba sárga csillagokkal jobban tetszene, vagy ég kék színben.:) De csodaszép.:) Hol lehet kapni? KELL EGY ILYEN!!!:D
2/11 A kérdező kommentje:
:)
Nyíregyházi piacon vettem :) És nem is volt egetverő az ára , 5000ft volt :)
2011. dec. 4. 13:56
4/11 anonim válasza:
Nekem sem tetszik,fel nem venném,5000et meg pláne nem adnék ki érte.
5/11 anonim válasza:
Utcsó 2-nek üzenem:
Mi bajotok van? Szerintem tök szép. Mindenkinek más az ízlése. Csak azért mert nektek nem tetszik nem kell máris borzasztónak kinyilvánítani. Van aki szerint szép.
6/11 anonim válasza:
Akkor én meg az utolsónak üzenem,h a kérdező mások véleményére volt kiváncsi,vagyis felhatalmazta a válaszolókat azzal,h elmondják h tetszik vagy sem.Mi ezzel a bajod? Ezen az oldalon csak olyan válaszokat lehet adni,ami a kérdező szája ízének megfelel?! Sztem pont nem.
7/11 anonim válasza:
Nem azzal van bajom, hogy nektek nem tetszik, hanem azzal, hogy máris borzasztónak, meg undorítónak nyilvánítjátok. Elég lenne egy egyszerű nem tetszik is.
8/11 anonim válasza:
Igen,elég lenne,és egy szakítás során is elég lenne csak annyit mondani h "vége" nem?Az emberek szeretik kifejezni magukat és elmagyarázni a dolgokat,és olyan szavakat használni ami a legjobban kifejezi a véleményüket.Részemről enyhe vélemény lett volna a "nem tetszik",és bár nem én írtam a borzasztós választ csak a "nem adnék érte 5000"est,részemről is a borzalmas lenne a megfelelő szó. Neked meg annyit mondok , h el kell tudnod viselni mások véleményét,és nem belekötni minden olyan megnyilvánulásba,ami nm tetszik.Ennél trágárabbul is lehetett volna fogalmazni,akkor megérteném amit mondasz,de egy "borzalmas"ba belekötni elég szánalmas már ne is haragudj.
9/11 anonim válasza:
Jah és az kimaradt h én akárhogy is nézem,lehet én vagyok a vak,de senki nem írt olyat h "undorító"...
10/11 anonim válasza:
Nem tetszik. Max egy 10 éves gyereken tudnám elképzelni, bocsi..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!