Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Lányok, nők! A tanga bugyi...

Lányok, nők! A tanga bugyi ugyanolyan kényelmes nektek, mint a sima?

Figyelt kérdés
Nem zavar benneteket, hogy egy pánt egész nap a feneketekbe vág?
2011. dec. 4. 10:34
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%
Amikor kamaszlányként elkezdtem szoktatni magam a tangához, eleinte borzasztó kényelmetlennek találtam. Hősként ünnepeltem magam, amikor először csináltam végig benne egy fél órás esti sétát. Aztán úgy megszoktam, hogy ma már fel se tűnik, ha jó a méret és a fazon. Sportolni (aerobic és tánc) is tangában szoktam.
2011. dec. 4. 23:14
 12/17 anonim ***** válasza:
8%

Nagyon kényelmetlen! én hordtam egy ideig!

Gombás fertőzésem is volt tőle mindig!

A sima bugyi sokkal kényelmesebb és nem leszel tőle beteg sem.

2011. dec. 5. 00:05
 13/17 anonim ***** válasza:
84%
Kicsit zavar de meg lehet szokni,hogy hol a popsiban vagy a punciban dörgöl egy kicsit ,meg kell igazítani és nem zavaró.
2011. dec. 5. 13:45
 14/17 anonim ***** válasza:
47%

Nagyon sok tangám van. 13-14 éves korom óta azt hordok, viszont már egyre jobban utálom, mert kényelmetlen, mindig bevág, igazgatni kell és ezért egyre több francia bugyit veszek, mert az sokkal kényelmesebb. Litereset nem igazán hordok.

19/L

2011. dec. 6. 18:24
 15/17 anonim válasza:
96%
Nekem még kényelmes is! Már egy ideje szinte mindent abban csinálok, bár az első alkalom amikor abban aludtam nem a legjobb volt de megszoktam. 14/F
2011. dec. 6. 18:50
 16/17 anonim ***** válasza:
98%
Végképp nem zavaró hogyha megfelelo a méret, még kényelmes is. Hozzá kell szokni, viszont ahhoz egy-két nap is elég. Nekem például sokkal kényelmesebb, mint egy sima bugyi, bár a franciával egy helyen áll.
2011. dec. 6. 20:05
 17/17 anonim ***** válasza:
Amikor elkezdtem hordani, akkor zavart. De ez csak pár napig tartott és megszoktam. Utána teljesen kényelmes már.
2022. dec. 25. 19:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!