80 D-s a méretem! Hol találok egyáltalán melltartót? Már milliót felpróbáltam.
Megértelek. Nekem is D-s kosár kell. Én a piacon vásárolok, van egy bevált árusom. Szerintem te is piacon próbálkozz. Lehet, hogy nem olyan jó minőség, de olcsó, és viselhető. És ha tönkremegy, akkor nem sajnálom kidobni.
A fehérneműboltokban néznek rám bután, amikor elmagyarázom, hogy nekem nagy kosárméret kell, de nem kell a 100-as kerület, mert nem vagyok vízilabdás. Akart a nő adni egy sportmelltartót..., mire közöltem, hogy esküvőre megyek, és ezzel ki is jöttem a boltból.
HÁÁÁT 80 D-kosárméretben lehet kapni akkár melyik fehérneműboltban, kínaiban és akkár piacon is.
De én még nehezebben kapok melltartót mert nekem 90D-s melltartó kell és nehezen lehet kapni. Azt még nehezebben, tehát ne keseregj ez miatt. Biztos találsz majd magadnak való méretet.
nekem sajnos a sportmelltartó okoz gondot
ez a méretem nekem is...de bármilyen sportmelltartót nézek, sajnos nem szorítja le
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!