Miért van az, hogy a 16-18 éves lányok csak fekete/barna/bézs cuccokban járnak? 13/L
Lehet, hogy nem ugyanazokat az üzleteket néztük, vagy lehet, hogy csak elkerülte a figyelmemet :)
Most ugyan nem tudom milyen a kínálat, de agy darabig a H&M is csak ilyen színekkel rukkolt elő. Vagy ott van az a Takko Fashion.
nekem a csokibarna a kedvenc színem, ezért vagyok sokszor barnában. de szeretem még a khakit, a mustársárgát, a terra cottát meg a sötétkéket. rikító színeket azért nem szoktam felvenni mert kb az egész ruhatáram ilyen őszi színű és nem illenek bele a túl élénk színek (pl türkiz, pedig alapvetően tetszik ez a szín). nyáron szeretek fehéret hordani meg pirosat, de más évszakokban nem.
a téli kabátom bokáig érő fekete szövetkabát. legszívesebben csokibarnát vagy méregzöldet vagy mustársárgát vettem volna ha lett volna, mert a feketét nem nagyon szeretem.
19L
Mivel jelenleg ez a divat, és, ahogy írtad, ilyenk színu ruhákat forgalmaznak. Illetve tényleg komolyít picit, ha olyan az egész outfit.
Mondjuk az ízlés kérdése, hogy milyen színeket hord az ember. Például a világért sem tudnának rámadni egy rózsaszín vagy rikító színu ruhadarabot, mert egyszeruen kényelmetlennek érzem ezeket a színeket, és nem vagyok hajlandó ilyeneket hordani. én foképp hidegebb szineket hordok, mint pl a kék/kb osszes árnyalata/, szurke, fekete, fehér, turkiz, nagyon ritkán lila, bézs, barna. És mondták már, hogy egyhangúan, színtelenul oltozkodom, de egyszeruen nem érdekel, mert tudom, hogy ezekben a színekben érzem jól magam...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!