Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Miért van az, hogy a 16-18...

Miért van az, hogy a 16-18 éves lányok csak fekete/barna/bézs cuccokban járnak? 13/L

Figyelt kérdés
A sulinkban szoktam látni a gimiseket és állandóan ezekben a színekben vannak. Ugyanúgy néznek ki, nem láttam még rajtuk egy élénk színű pólót, mondjuk türkizt, vagy lilát, bármit, csak ne mindig ezeket a tompa színeket! Gondolom, ezekben a színekben komolyabbnak, idősebbnek néznek, de az, hogy mindennap ez van, egy kicsit unalmas, nem? Az üzletek is csak ilyen dolgokat árulnak. 13/L
2011. dec. 3. 12:00
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%
Utolsó vagyok. Ja, hát én olyanokat hordok. Leginkább: bézs, púder, krém, világos rózsaszín, világos barna, drapp, világos szürke, sötét szürke, fekete, sötétkék, bordó, téglavörös, okkersárga, barack, türkiz, sötétbarna, mályva. Szerintem ez így nem annyira szürke, bár sokan mondták már, hogy öltözhetnék színesebben. Nem fogok :D Nekem ez tetszik, és inkább csak a régi cuccaimhoz képest mondanám "egyhangúnak"
2011. dec. 3. 14:35
 12/16 anonim ***** válasza:
Azért, mert most ezek a divatos színek, majd tavasszal más színekbe fognak járni, mert akkor más lesz a divatos. :)
2011. dec. 3. 23:42
 13/16 anonim ***** válasza:
100%
már nem azért de teli vannak az üzletek rikító narancssárga, piros, királykék, sárga kabátokkal, kötött sálakkal
2011. dec. 4. 00:07
 14/16 A kérdező kommentje:

Lehet, hogy nem ugyanazokat az üzleteket néztük, vagy lehet, hogy csak elkerülte a figyelmemet :)

Most ugyan nem tudom milyen a kínálat, de agy darabig a H&M is csak ilyen színekkel rukkolt elő. Vagy ott van az a Takko Fashion.

2011. dec. 4. 00:29
 15/16 anonim ***** válasza:

nekem a csokibarna a kedvenc színem, ezért vagyok sokszor barnában. de szeretem még a khakit, a mustársárgát, a terra cottát meg a sötétkéket. rikító színeket azért nem szoktam felvenni mert kb az egész ruhatáram ilyen őszi színű és nem illenek bele a túl élénk színek (pl türkiz, pedig alapvetően tetszik ez a szín). nyáron szeretek fehéret hordani meg pirosat, de más évszakokban nem.

a téli kabátom bokáig érő fekete szövetkabát. legszívesebben csokibarnát vagy méregzöldet vagy mustársárgát vettem volna ha lett volna, mert a feketét nem nagyon szeretem.

19L

2011. dec. 19. 15:57
 16/16 anonim ***** válasza:

Mivel jelenleg ez a divat, és, ahogy írtad, ilyenk színu ruhákat forgalmaznak. Illetve tényleg komolyít picit, ha olyan az egész outfit.

Mondjuk az ízlés kérdése, hogy milyen színeket hord az ember. Például a világért sem tudnának rámadni egy rózsaszín vagy rikító színu ruhadarabot, mert egyszeruen kényelmetlennek érzem ezeket a színeket, és nem vagyok hajlandó ilyeneket hordani. én foképp hidegebb szineket hordok, mint pl a kék/kb osszes árnyalata/, szurke, fekete, fehér, turkiz, nagyon ritkán lila, bézs, barna. És mondták már, hogy egyhangúan, színtelenul oltozkodom, de egyszeruen nem érdekel, mert tudom, hogy ezekben a színekben érzem jól magam...

2011. dec. 22. 22:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!