Buliba milyen ruhát vegyek fel?
Figyelt kérdés
Szalagavató után mennénk bulizni,és nagyon tanácstalan vagyok,hogy miben menjek.Nem akarok se túl öltözni,se alul öltözni.Egyébként a szalagtűzésnél koktélruhában leszünk,de abban nem szeretnék menni,nehogy valami baja történjen.Barna hosszú hajam van,barna szemem,alacsony vagyok(152cm),és 46kg..a barna,fehér,és a fekete a kedvencem :) tudnátok tippeket adni?képek is jöhetnek! ja és a hajam egy egyszerű kontyban lesz,ha ez számít :)2011. dec. 2. 18:59
1/2 anonim válasza:
sziaa :)
szerintem egy miniruha cicanadrággal (mert azért hideg van már :S ) és magassarkúval tök csini tud lenni :) de felveheted vastagabb harisnyával is :)
vagy ha nem is miniruha,akkor cicanadrág valami hosszabb csinos felső és magassarkú :)
2/2 A kérdező kommentje:
Képeket tudnátok linkelni? Nem szoktam járni bulizni,így nem nagyon vagyok jártas a dolgokban :) barna magassarkúm van,ahhoz ragaszkodnék mindenképpen(van fekete is,de inkább a barna)
2011. dec. 2. 19:40
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!