Szerintetek túl magas?
most rám jött a bunkózás, de inkább nem írtam le amit gondoltam.
szerintem, ha a barátoddal vagy ne vegyél fel magassarkút, ha nem vele vagy, nyugodtan, nincs gond a 12 cm-s sarokkal, majd beleszoksz, hogy egyszer magas vagy egyszer nem
Ha a cipő tetszik nézegessed... értelme nincs hordani.
Amúgy is ritka nevetségesek az ilyen magas cipőkben tipegő lányok. Neked még nem tűnt fel hogy mindenki vigyorog rajtuk/rajtad? Mert én minden nap látom ezt. És én sem tehetek róla, de én is ha rájuk nézek, olyan viccesnek találom őket, mert ebben nem lehet természetesen járni, a test nem képes rá mert nem úgy lett kitalálva, nincs meg a megfelelő egyensúly. De te nem tudom mennyire látod ezt magadon. Ha látnád nem hiszem hogy hordanád. Vagy jó neked hogy nevetségessé teszed magad? Nem azért mondom... elismerem hogy egy max 6 cm-es még lehet szép, nőies, szexi, de annál nagyobb már csak röhejes, kényelmetlen és mindenki látja hogy csak feltűnési viszketegséged van. Arról nem is beszélve hogy tönkreteszi a lábadat, gerincedet is meg mindent.
Ezt gondolom.
1. vagyok/voltam
engem is zavarna, ha magasabb lennék a barátomnál :D:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!