Hol tudnék hasonló cipőt venni?
Figyelt kérdés
Pesten tudnátok nekem olyan boltokat mondani, ahol elérhető áron (mondjuk 15ezerig) tudnék magassarkúkat venni?
Tudom, hogy szinte bárhol, de nem vagyok pesti, és a hétvégén megyek fel vásárolni. Olyan üzletet keresek, ahol ehhez hasonló cipők vannak nagy választékban. Kösui a segítséget!:)
2011. nov. 30. 13:47
1/2 anonim válasza:
Mivel tél van, így a cipőüzletekben a csizmáké a főszerep jelenleg. De azért egy-egy humanicban, vagy deichmanban találhatsz ilyeneket, ahol kb. 10 e ft körül meg is tudod venni. De sztem az ilyen fazonból most kicsi a választék. Ezt a két üzletet meg bármelyik nagyobb bevásárlóközpontban megtalálod (pl. westend, aréna, árkád, lurdy, pólus, stb)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!