Milyen fürdőruha áll jól nekem?
Figyelt kérdés
barna haj, barna szem, elég világos bőr (mondjuk nyáron barnulok) körte alak, vékony magas testalkat, comb, popsi kicsit nagyobb, pici mellek2009. máj. 13. 16:49
1/4 A kérdező kommentje:
az ilyen csőtopos-közepébőlmadzagotnyakbanmegkötős pl hogy állna?
2009. máj. 13. 16:54
2/4 anonim 

válasza:

szerintem az lapítja a melled,ha kicsi.nekem is kicsi van,sztem egy kosaras topp jobb lenne,vagy vannak azok a fürdőruhák amik fent ilyen cicis ,tod és a hasadnál van egy csík anyag,és abból jön a bugyi.nah hülyén magyaráztam,de rem érted:)
3/4 anonim 

válasza:

ha kicsi a melled vegyél szivacsosat van olyan amiből ki lehet venni a szivacsot ha esetleg zavar
4/4 anonim 

válasza:

Szerintem nked jól álna a Trikini! Nézegess a neten hátha bejön vmelyik nagyon jók vannak én ezt tudom ajánlani. :) De persze az a legfontossabb hogy neked tetszenek-e az ilyenfalyta fürdöruhák!?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!