Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Van olyan cipő márka amire...

Van olyan cipő márka amire esküsztök, hogy nagyon jó? Drága?

Figyelt kérdés

Hol érdemes mostanság cipőt venni ami tövv évig is jó? Méregdrágák ezek?

Nektek mi vállt be?

Köszi ha válaszoltok, csak minden cipőm és csimzám tönkremegy fél év alatt így eléggé elkeseredtem :( pedig egyszerre 2őt 3at hordok és nem nyúzom őket szarrá.

21L

2011. nov. 29. 10:45
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

Nekem ami bejött: Régen a Converse- az enyém most ünnepli a 11. szülinapját és köszöni jól van. (persze hordom is nem csak nézegetem :)) A mostaniak viszont elég gagyik, jó ha egy szezont bírnak.

Martens: nem csak "testápolós" bakancsot gyárt. A cipői kényelmesek, jól néznek ki, elég strapabírók.

Esetleg még: Marco Tozzi, Devergo, Marc...Egyik sem az ingyé van kategória, de hát a minőségért fizetni kell. Aztán, szoktak lenni kiárusítások esetleg vatera meg haverjai...

2011. nov. 29. 11:03
 2/8 A kérdező kommentje:
köszi :) nekem egy conversem volt, ami 3 hónapig bírta :/ hát azóta nem merek venni
2011. nov. 29. 11:11
 3/8 anonim ***** válasza:
Esetleg Wink? Nekem bejött! Pl. sportcipő évekig jó volt, úgy, hogy ősz-tavasszal egyedül azt hordtam utcainak.
2011. nov. 29. 14:13
 4/8 anonim ***** válasza:
Nekem az Ecco márka vált be, több év hordás után is újszerűek maradnak. Tényleg nem olcsó (20ezer Ft-tól felfelé...), de nekem megéri. Leárazásokkor elég nagy kedvezmény szokott lenni rájuk, akár 40-50% is.
2011. nov. 29. 15:02
 5/8 anonim ***** válasza:
Tamaris, nekem. Minden más, amit eddig kipróbáltam, legkésőbb egy hónap után teljesen széthordottan néz ki (nem tudom, mit csinálok rosszul), ezeket meg van, hogy több évig is tudom hordani úgy, hogy szalonképesen néznek ki. Esetleg a sarkukat kell megcsináltatni néha.
2011. nov. 29. 18:27
 6/8 A kérdező kommentje:
köszi az eddigi válaszokat!!! Ezeket figyelembe véve fogok szerintem legközelebb nézelődni
2011. nov. 29. 18:37
 7/8 anonim válasza:
Supra!
2011. dec. 2. 18:49
 8/8 anonim válasza:
Lonsdale nekem bírja egy ideje
2013. júl. 1. 13:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!