Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » A lányok körében manapság...

A lányok körében manapság miért olyan népszerű az a rohadt vastag nagymama-zokni?

Figyelt kérdés
AZ igazság az, hogy a női lábak nagy kedvelője vagyok és van pár ruhadarab, amit különösen szeretek lányokon látni. Ilyen a balerina-cipő, a boka- és a titokzoni. De mi ez a vastag förtelem? Mindenkin ilyet látok lassan...
2011. nov. 28. 18:43
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
100%

akkor te bírd ki:) én anno úgy felfáztam, hogy teljesen begörcsöltem menstruációkor...olyan fájdalmaim voltak, amit nem kívánok neked...mellé még hánytam is.....és percenként jártam pisilni:) aztán minden honapban görcsölt a hasam és a derekam...:) na????? ezekután totál letojom hogy nem szexi a lábfejem a nagy zokniban...sőt....azt is lesz*arom, hogy nem vagyok szexi, ha nincs kint a derekam, meg nem vagyok hajlando felvenni miniszoknyát télen.....:):):)

23L

2011. nov. 28. 19:36
 12/20 anonim ***** válasza:
95%
És még KI KÉNE BÍRNOM, hogy megfagynak a lábujjaim... Hát gratulálok Kérdező, még jó, hogy nem minden a divat nálad...
2011. nov. 28. 19:40
 13/20 A kérdező kommentje:
Jól van, na, ne harapjátok már le a fejem! De azért ígérjétek meg, hogy ahogy melegebb lesz az idő, egyből leveszitek!:D
2011. nov. 28. 20:01
 14/20 anonim ***** válasza:
100%
csigalom, nyugavér.. ha meleg van, a kutya sem szeret vastag zokniban beizzadt, büdös lábbal közlekedni. bírd már ki, egy-két-három hónap.
2011. nov. 28. 20:43
 15/20 anonim ***** válasza:
82%

Mert k*rvára k*baszott hideg van, és széjjelfagy a lábunk b*szdmeg te eszetlen állat... -.-'

Egy lány simán fel tud fázni a talpán keresztül te igenhülye. -.-

Ráadásul még perverz is vagy -.-'

2011. nov. 28. 20:49
 16/20 anonim ***** válasza:
Mert baromi meleg. :DD
2011. nov. 28. 21:11
 17/20 anonim ***** válasza:
honnan látod, hogy mi van rajtunk a csizma alatt? nekem ki sem látszódik. :D
2011. nov. 29. 18:00
 18/20 anonim ***** válasza:
Esetleg azért, mert fázik a lábunk?... Használd már az agyad, ember, arra való... Tél van bakker :'D
2011. dec. 3. 13:35
 19/20 A kérdező kommentje:

"Mert k*rvára k*baszott hideg van, és széjjelfagy a lábunk b*szdmeg te eszetlen állat... -.-'

Egy lány simán fel tud fázni a talpán keresztül te igenhülye. -.-

Ráadásul még perverz is vagy -.-'"

Kösz a kedves szavakat... rossz napod van bogaram?:D

Amúgy meg miért lennék perverz?

2011. dec. 3. 15:47
 20/20 anonim ***** válasza:
Nem perverz vagy te, csak hülye.
2011. dec. 3. 15:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!