Mennyire faj amikor szurjak a septumot? Baratnom beijesztett.
Figyelt kérdés
Neki is van, az enyemet o szurna. Beijesztett hogy annyira faj hogy be fogok sz.rni. Tenyleg olyan fajdalmas? Vagy mi legyen? Septum vagy nem septum?
17L
2011. nov. 25. 17:17
1/2 anonim válasza:
A szúrás olyan mintha átszúrnák a könnycsatornáidat, nem fájdalmas inkább nagyon kellemetlen. A gyógyulása viszont eléggé fájdalmas... 1 hónapig kb alig mersz majd hozzáérni és orrot fújni sem szabad.
Viszont mellette szól hogy bármikor napokra, akár hetekre is kiveheted, nem fog összenőni. Nekem már több éve megvan és nagyon szeretem. Ezek után döntsd el mennyire szeretnéd :D
Egy jó tanács: ne télen csináljátok!!
2/2 A kérdező kommentje:
Mar megcsinaltuk es nem fajt. Orrot fujni is megtanultam mar, annyira szepen gyogyul hogy karacsony
elott csere, es imadom :D
2011. nov. 28. 20:31
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!