Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Mit vegyek fel jégkorizáshoz,...

Mit vegyek fel jégkorizáshoz, ami kicsit nőiesebb is?

Figyelt kérdés

Gondolok itt arra például, hogy láttam, többen vastag harisnyával vesznek fel mini szoknyát és szerintem nagyon jól néz ki. Mennyire ajánlanátok ezt?

És milyen felsőt lehetne venni hozzá? Mivel zárt helyi a pálya, a kabát biztos le fog kerülni.

(tudom, nem szépségverseny de fontos lenne:)

Válaszokat előre is köszönöm!:)

2011. nov. 25. 09:16
 1/5 anonim ***** válasza:
Az tényleg jól néz ki, de ha egyet akár véletlenül is esel (mondjuk meglöknek), akkor az egész világ láthatja a bugyid, a harisnyád is simán kihasadhat. Felveheted ezt, de bármilyen kis apróság történik, nagyobb égsz és végig kényelmetlenül érzed magad, mintha nem vagy így kicsípve. Felülre amúgy mindenképp valami hosszú ujjú kötött kardigán/pulcsi, legyen alatta trikó, amit betűrsz, ne fázzon meg a veséd. Tényleg inkább egy farmert ajánlok, ha jól áll, az ugyanolyan jól néz ki, mint egy szoknya. Felülre meg valami jól szabott garbós, meleg felső. Ne felejtsd el a kesztyűt és a sapkát, sálat se. A koripálya tényleg az a hely, ahol inkább öltözz praktikusan elsődlegesen, úgyis lehetsz simán csinos. De egy pasi számára is sokkal vonzóbb, ha jól érzed magad, jól szórakozol, és nem azon feszengesz, hogy fel van-e csúszva a szoknyát, nem lyukasztják-e ki a harisnyád, stb.
2011. nov. 25. 09:51
 2/5 anonim ***** válasza:

Az első válaszolónak igaza van! A koripályán nagyon hideg van, akkor is, ha zárt. Nagyon könnyű megfázni vagy felfázni, szerintem a meleg és kényelmes ruházatot létesítsd előnyben! Így is lehetsz csinos. :) Pl. felvehetsz egy szűkebb farmert, ha jól áll, hozzá egy hosszabb, meleg pulóver nagyon jól tud kinézni. Lányos is, csinos is, kényelmes is. :) Meg persze sapka+sál+kesztyű mindenképp játsszon be!

És szerintem is feltűnőbb és szimpatikusabb a fiúknak egy olyan lány, aki jól érzi magát a bőrében mint egy olyan, aki szimplán csak csinos. :)

2011. nov. 25. 10:08
 3/5 anonim ***** válasza:
Szerintem lehet olyat is, hogy egy vastagabb leggingset húzol a szoknya alá. A lényeg az, hogy kimelegszel a mozgás közben, de akkor is öltözz melegen, mert könnyen megfázhatsz.
2011. nov. 25. 10:53
 4/5 anonim ***** válasza:
Én először tavaly télen mentem el fedettbe, vastag leggingsbe és mini farmer szoknyába, és hát elég jól elvoltam benne addig amíg normális tanító volt mellettem.. de aztán jött egy másik és azt valahogy úgy éreztem hogy direkt lökött el.. hát nagyon fájt és elég nehéz volt egy olyan kis szoknyába felkelni még akkor is ha segítettek.. de szerintem rövidnadrággal és leggingsel lehet jobban jártam volna, ha jól áll én azt ajánlom :)( félig lábfejes leggingsre gondolok ami végülis olyan mint egy harisnya, csak erősebb, nem szakad el olyan hamar)
2011. nov. 25. 19:14
 5/5 ívy1 ***** válasza:
Én futó vagy biciklis nadrágban szoktam korizni ezekhez nem kell feltétlen hosszú felső mert sport nadrágok. És hát mivel feszülősek ezért nőiesebbek.
2011. nov. 26. 17:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!