Hol vegyek kabátot? Nem találok sehol.
Figyelt kérdés
nem szeretem a nőies öltözködés, inkább vagányabb, laza lány vagyok. szombathelyen lakom, és egyszerűen nincsen normális üzlet. takko, vögele, kikk, inter sport, hervis, newyorker, mayo chix, beoadway, c&a, kínaik, haevy tools. kb ennyi. nem nagyon találok olyat, ami számomra tetszene, és nem lenne egekben az ára. 13 ezer alatt vennék leginkább, de nem találok sehol :(( mit gondoltok, mit tegyek? 14/Lány2011. nov. 23. 18:00
1/7 A kérdező kommentje:
ja és amibe most járok, az egy átmeneti bőr kabát amit a c&a ban vettem 5ezerért. ott sem találok semmit normálisat. lehetne tenni bélést ilyesmi kabátba, megéri, mennyibe kerül?
2011. nov. 23. 18:02
2/7 A kérdező kommentje:
van 1 db garage store üzlet, és abban is dc kabátok vannak kb 20ezerét, azok meg tiszta vékonyak, átmeneti kabátok. kár h nincsen bizo kabátjuk olcsóbban :((((
2011. nov. 23. 18:03
3/7 Nevaeh válasza:
Én a New Yorkerbe nagyon jó kabátokat láttam,mondjuk nem néztem az árát,de szerintem nem olyan drágák.
4/7 anonim válasza:
nem tudom milyen kabátot akarsz.
13 alatt nemigen találsz kabátot, télre pedig meleg bélelt szövetkabát vagy ez az undi pufidzseki blöh
5/7 A kérdező kommentje:
szövetkabátot hol vehetnék? ami vagányabb, nem annyira nőies?
2011. nov. 23. 21:01
6/7 anonim válasza:
A hervisben nincs akciós síkabát?, mert azok szépek, és jó melegek is.
7/7 A kérdező kommentje:
megnézem :))
2011. nov. 24. 14:08
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!