Van egy Levi's 510 fekete super skinny nadrágom és szerintetek fiúknak jól áll az hogy ilyen csőnadrágot begyűrnek a cipőjükbe? Őszintén szólva én nem szeretem a csőnadrágokat de "pálcika" lábam van és a sima farmer meg idétlen rajtam mert lobog,ha tehetem mellőzöm a csőfarmert de télen csak azt tudok hordani. Szóval akkor hogy áll fiúkon a cipőbe begyűrt csőfarmer?
20/F
2011. nov. 22. 21:45
1/4 anonim válasza:
háát. sztem bu.zis. de ha annyira nem feszül, hanem olyan szűkített fazon, de mégsem olyan feszes akkor ELMEGY! de viszont tényleg gázosabb, ha tök vékony lábad van és a normál egyenes szárú farmer meg laza(majdnem hogy nagy) rád.
2011. nov. 22. 22:00
2/4 A kérdező kommentje:
Azt tudom hogy b*zis de csak ilyet tudok hordani,amúgy meg feszülős fazon,a LEVI'S 510 a legszűkebb csőnadrág és én ilyet hordok.Már próbáltam pár kilót is felszedni de nem megy,szóval erre a csőfarmerre kényszerülök :S .
2011. nov. 22. 22:18
3/4 anonim válasza:
Körberöhögik majd a pálcika lábadat... épp azért kéne normális szabású nadrágot hordanod hogy ezt a hátrányosságodat elfedje. A pálcika láb nem férfias, vicces, és te még erre super skinny nadrágot húzol?? Észnél vagy? Divatos kislánynak akarsz látszani? Az menni fog. Fiúknak nem áll jól egyáltalán. Nem azt mondom hogy nagy deszkás bő nadrágot vegyél ami lobog rajtad, mert valóban vicces az is, de van normális farmer is a világon amit a legtöbb férfi (nem kisfiú, nem emo, nem divatmajom) hord. Olyat keress inkább.
2011. nov. 23. 12:10
4/4 anonim válasza:
Nem mindenkinek.
Én is vékony vagyok, és skinny csőfarmerokat hordok. Nagyon függ az alkattól, hogy kin hogy áll. De ezeket a szűk, feszülős skinny csőgatyákat alapvetően vékony fiúknak találták ki. Aki egy kicsit vastagabb alkat, azokon általában nem mutat jól.
Én egyébként női skinny gatyákat szoktam venni, mert sokkal kényelmesebbek, hogy sztreccses az anyaguk. És nem lóg a seggemen sem, mint a férfi gatyák nagy része. Jobban követi az alakot, ha sztreccses.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!