Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Melyik kabát mellett döntsek?

Melyik kabát mellett döntsek?

Figyelt kérdés

Szóval imádom a piros kabátokat! Tavaly vettem is egyet, ami nagyon minőségi és márkás, de az ujjai picit rövidek és a szabása egyszerű. Most azon agyalok, hogy eladom és rendelek helyette egy különlegesebb nyakú, szoknya szabásút, de azt még élőben nem láttam, bár a gyártótól már rendeltem anyának más szabású kabátot és jó minőségű.

Igazából az enyémet is szeretem ezért most össze vagyok zavarodva és segítségre szorulok. maradjon az, ami van vagy cseréljek?

Képek az én kabimról:

[link]

[link]

[link]

A másik (a fehér is pirosban persze, csak nem találtam elölnézetből képet):

[link]

[link]

Köszönöm előre is a segítséget! :)

26 éves vagyok amúgy.

2011. nov. 21. 13:49
 1/7 anonim ***** válasza:
nekem a piros jobban tetszik, de a tied is jól néz ki:)!18/l
2011. nov. 21. 14:11
 2/7 A kérdező kommentje:
Az enyém is piros amúgy, csak lehet a képeken kicsit más az árnyalata. :)
2011. nov. 21. 14:12
 3/7 anonim ***** válasza:

Csak azért, mert van egy szebb és jobb kabát, mint a mostanid, ezért nem cserélném le. Szerintem ez szép, bár egyszerűbb, de ezáltal időtállóbb, jövőre és azután is megállja a helyét majd...

Ezt is fel tudod dobni egy sállal, kendővel, övvel, brossal-kitűzővel... így szinte naponta megújíthatod és alkalomhoz illővé teheted (a díszesebbet - ha úgy tetszik csicsásabbat - már kevésbé lehet felturbózni)

2011. nov. 21. 14:28
 4/7 A kérdező kommentje:

Igen, erre én is gondoltam. Klasszikus fazon és bármikor jó lehet (bár a másik sem egy olyan kabát szerintem, ami már ciki lenne 1-2 év múlva.)

Viszont én mondjuk a kabátokat sálon kívül mással nem szoktam feldobni. Ehhez nem is illik az öv, kitőzőket meg nem szeretem. May a képen látható sál vagy egy másik és ennyi. :)

2011. nov. 21. 14:49
 5/7 anonim ***** válasza:
Nekem a másik jobban tetszik, a színe is jobb és kinézetre is. De a mostani se rossz...
2011. nov. 21. 15:32
 6/7 anonim ***** válasza:
A piros sokkal szebb:)
2011. nov. 21. 16:25
 7/7 A kérdező kommentje:

Dehát az enyém ugyanaz a piros, csak a fotón másabb árnyalatú lett!!!!

Amúgy köszi a válaszokat, azt hiszem, lesz 2 piros kabátom... :D

2011. nov. 21. 17:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!