Hol lehet venni ilyen lila kockás inget, amit VV Eszter viselt a kihíváson?
2011. nov. 20. 17:48
1/7 anonim válasza:
:) Tegnap láttam ugyanezt az inget (több színben is) az Újpest-Városkapunál lévő Tesco-ban, az F&F ruháknál. Pontosan ilyen volt, volt lila is, meg más színű is. Még néztem is, hogy jéé, ilyen van az Eszternek.
2/7 anonim válasza:
a kép nekem nem jó, de tudom melyik ingről beszélsz. ha a teszkóban már nem találsz, akkor a kínaikban nézd meg, ott talán még olcsóbb is!
3/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! :)
Kedves első, azt nem tudod véletlenül, hogy mennyibe kerülnek ott az ingek?
2011. nov. 20. 22:07
4/7 anonim válasza:
1. vagyok, nem tudom sajnos, mert az FF márkán belül is vannak két-háromezre darabok, de hétezresek is. Tény egyébként, hogy kockás ing most a divat, tehát sok helyen van, de a Tesco-ban pont ilyen van.
5/7 anonim válasza:
Én is a Tescoban láttam pont ilyet,meg másféle színűt is,ha jól emlékszem,majdnem 5000 Ft.
6/7 A kérdező kommentje:
Wow, azért Tesco-ban kicsit húzós árnak tartom egy ingért. :D
Na majd azért meglesem, hogy élőben milyen. :)
Köszönöm a válaszokat!
2011. nov. 22. 07:41
7/7 anonim válasza:
Tesco-ban a ruhaosztályon nagyon ne a Tesco Gazdaságos cuccokat lehet ám kapni, saját olcsó márkából indult az F (and) F, de elég drága és jó márkává nőtte magát, így az ára is nagyobb lett. A ruháik hétezer körül mozognak, ingjeik 5-6, de mindig vannak akciók, amikor 30 százalékkal olcsóbb egy-egy ruhatípus. Nézd meg a honlapját, keress rá google-ban. Mondjuk ott nincs fent a kínálat, csak minden ruhatípusból egy-egy darab, de nálunk pl. a Városkapui Tesco-ban annyira szép ruhák vannak, hogy ha lenne sok lóvém, meg tudnám venni rakatszámra őket :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!