A Sugarbird ruhákat csak 170cm/50kg-os lányokra tervezték? Többi lent.
Azért az nem plázacicaság, ha valaki ügyel a súlyára...
Egyébként a legtöbb márkának van 40-42-es mérete, az annál nagyobbak már nem igazán.
Kedves első, úgy hiszem a kérdező az eladókra gondolt, akik valóban általában olyan minősíthetetlen módon viselkednek, hogy még enyhe jelző rájuk a "plázacica".
Kérdésedre válaszolva: azért az L-es ruhaméretet még nem a duciboltban kell keresned, nyugodtan menj be nézelődni. :)
Sugarbird webshopot nézted már?
nekem úgy rémlik ott is vannak 40+ rucik
akkor a boltokban is kell h legyenek
A 40es méret duci méret???? Én 176 centi vagyok és 65kg, viszont a széles csipőm miatt kell 40es ruha. Most akkor duci vagyok? Ajajj...
Kérdező: szerintem is nézz körül a webshopban, aztán pedig menj be nyugodtan. Ne tőrödj azzal, hogy néznek vagy valami. A lényeg, hogy Te érezd magad jól. És egyáltalán nem vagy molett!!!
Az eladók az teljesen más, bocsi, félreértettem :S
Igazad van, nagyon sok ilyen jellegű boltban olyan fejet vágnak az eladók, mintha sz*rt szagoltak volna, hát ha még kérdezni mer tőlük az ember, vagy valami...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!