Szerintetek ezzel hülyén néz ki?
Figyelt kérdés
Kinéztzem egy pufi dzsekit türkiz színe van enyhén lakkos anyaggal. Multhéten vettem egy bézs színű "szőrös" körsálat. Van egy rózsaszín szőrös bakancsom ( hgyjétek el így leírva durván nézhet ki de ritka szerelem bakancs :D ) meg egy bézs színű szőrös csizmim. A kabi nem nézne ki hülyén a bakanccsal vagy a csizmával? ( Ha nem lenne jo van egy kis fekete bokacsizmám de az ugye nagy hóba.. ) Remélem el lehet képzelni, angyon nagy kontraszt lenne a csizma/bakancs és a kabát stílusa között?2011. nov. 18. 18:26
1/7 anonim válasza:
a szőrös bakancs ami bézs jól harmonizál a szőrös bézs sállal.A türkiz nagyon jól illik a bézshez.Az anyagok kombinálása meg idén úgyis trendi .Szval szerintem übercsini:D
ui:a rózsaszínt ink ne!:)
2/7 A kérdező kommentje:
rendben köszi a válaszod! :)
ááá igen .. :D rájöttem hogy azzal már nagyon durva lenne mert a kabát si elég feltűnő színénél fogva meg a bakancs is és a kettő nem fér össze:) a csizmában kicsit kételkedtem mert ugye jo meleg barna csizma bézs szőrös cuccokkal és a lakkos, türkiz kabát ... :D de akkor köszi, hogy eldöntötted nekem!:D
2011. nov. 18. 18:32
4/7 anonim válasza:
Figyelj...a pufi dzseki eleve ronda, a lakkos meg minősíthetetlen. Ehhez már teljesen mindegy mit veszel fel, így is úgy is ronda lesz, mint a bűn.
5/7 anonim válasza:
Az első vűlaszolóval értek egywt:) a dzsekid sztem nagyon csini, trendi lehet, ahogy így leírtad, és bézs színnel pedig mégjobb:) én is azon a véleményen vagyok, h azlrt mert tél van és hideg nem kell örökké fekete-barna-szürke kombinációban járni:) a rózdaszín cipőhöz viszont inkább fekete kabit húznék fel egy rózsaszín sállal:)
6/7 anonim válasza:
jah és bocsi a félreütött betűkért, már kicsit fáradt vagyok:S:)
7/7 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat! :)
utolsó előtti(előtti) válaszoló!Tudtommal azt kérdeztem hogy csizmával hogy néz ki a kabát nem a kabátról kértem véleményt. :) De azért kösz!:)
2011. nov. 18. 20:40
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!