Vehetnék fel magassarkú csizmát?
Figyelt kérdés
172 cm vagyok és elég vékony. Nyáron én se nagyon szeretem a magassarkú papucsokat, mert ha felveszek szoknyát akkor a vékony lábamat még vékonyabbá teszi. Télen viszont amikor a nadrág alá szoktam harisnyát felvenni szívesen vennék fel magassarkú csizmát. Olyan 8 cm-es sarokra gondoltam. Szerintetek nagyon rosszul állna? Nem vagyok már gyerek, de anya szerint nagyon csúnyán áll és ne vegyek fel. De viszont amikor kiakarnék öltözni valahogy laposban nem érzem azt, hogy nőies lenne a megjelenésem.2011. nov. 17. 16:37
1/4 A kérdező kommentje:
Az kimaradt, hogy 54 kg. vagyok.
2011. nov. 17. 16:41
2/4 anonim válasza:
magos vagy neked szinte minden jól áll,elvégre a kifutón is a csajok magasak.
3/4 anonim válasza:
igy nehéz megmondani de szerintem jól néznél ki benne. De ha az alső részedről (derék, láb) felraknál egy mépet akkor meg bírnám mondani :) azért mert fiú vagyok és tudom hogy mi tetszik a fiúknak :D jöhet pivátba is ha gond ide közzé tenni .
4/4 anonim válasza:
nézed te egyáltalán hogy más mit ír vagy csak nem akarsz válaszolni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!