Nem úgy értem h parfümtől, spray-től, stb. hanem más illatú a ruhájuk. Sztem mosópor, öblítő illata van. Sok ismerősömön ruháján érzem, pénteken is, még utolsó órán is éreztem az 1ik bnőm ruháján ezt az illatot, de nem tudok rájönni, h mivel, hogyan moshatja az anyukájuk a ruhájukat, h ilyen hosszantartó, friss illata van ??? Vki válaszolna h mivel és hogyan mossa az anyukájuk a ruhájukat ?
2009. máj. 10. 15:25
1/6 anonim válasza:
:D
nha ez a kérdés nagyon lol...ostoba kislány xD
Azt az illatot te érezted és már az is relatív hogy kinek mi a jó illat...
kérdezd meg tőle...amugy valószínűleg valami jó fajta szóval nem tesco gazdaságos...
2009. máj. 10. 15:45
2/6 anonim válasza:
Mi Lenort vagy Coccolinot használunk és sokáig jó illata van :) Vagy pl a ruhásszekrénybe illatosítót tesz és azt beszívja a ruci ;) (mármint külön ilyen ruhaillatosító párnácska régen mi is hazsnáltunk az is Coccolino volt)
2009. máj. 10. 15:48
3/6 anonim válasza:
amugy, ha ti is hasznaltok öblitöt, akkor a te ruhaidnak is jo illata van, csak te mar annyira megszoktad, hogy nem is erzed. Eddig a növeremeknel laktam, ott is mostam, de nem reg visszaköltöztem apamhoz, ahol mas öblitöt hasznalunk. Tegnap atjöttem növeremhez, es egyböl mondta, hogy mar mas illatuak a ruhaim is, ami nekem csak az elsö par napban tünt fel...
2009. máj. 10. 15:55
4/6 anonim válasza:
Szerintem is főleg az öblítőn múlik. Anya is Lenort használ, és én is mindig érzem a ruhák friss illatát.
Ja, és én szoktam venni a DM-ben Coccolino illatpárnát. Hát az aztán csúcs szuper. Ha beteszed a szekrénybe, tényleg heteken át árasztja a jó illatot- amit persze a ruhák alaposan magukba szívnak. :)
2009. máj. 10. 16:26
5/6 anonim válasza:
Egy rokon kislány apukája dolgozott vagy tíz éve valahol, ahol csinos kis illatpárnákat gyártottak itt, MO-on. Kb. 6x6 cm-es méretűek voltak és tapintásra úgy tűnt, hogy gyöngyszerű dolog lehet bennük. Kaptam 6-8 darabot és még mindig illatoznak.Minden szekrényben van 2 db. és minden ruhának /még mindig!/ csodálatos illata van tőle.
2009. máj. 10. 16:34
6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat =)
Megfogom nézni a DM-ben ;)
1. válaszoló: nem vagyok kislány, se ostoba, lehet h gyerekes hangnembe tettem fel a kérdést, de nem vagyok már annyira kislány...és képzeld édesanyám is használ öblítőt is...és nem tesco-st...csak ennyit akartam. És kösszíí neked is a választ ;)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!