Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Ez a nike adidas megy szuk...

Ez a nike adidas megy szuk szaru nacival?

Figyelt kérdés
[link] ... az van hogy anyam vett nekem egy eredeti nike adidast es hat nem nagyon tetszik mert felek hogy furcsan megy farmeraimmal.Es nem szeretnem azt mondani anymnak h nem kell.help
2009. máj. 10. 15:11
 1/10 anonim ***** válasza:
56%
Nem mindegy? Ha neked tetszik, akkor hordd, ha nem, akkor meg ne. Nem szeretem az ilyen felszínes embereket, akiket csak a márka, meg az egymás előtti villogás izgat. Hány éves vagy egyébként? gondolom vhol 13-16 között
2009. máj. 10. 15:17
 2/10 A kérdező kommentje:
nem mindegy..nekem nem csak a marka hanem a kinezett is fontos es biztos nem oltozok ugy ki mint egy cirkusi majom:P
2009. máj. 10. 15:19
 3/10 anonim ***** válasza:
61%
Igen, de nem az a fontos, hogy mások szerint milyen, hanem hogy neked tetsszen. Akkor leszel igazi egyéniség, ha van saját stílusod, saját elképzeléseid, és nem az izgat, hogy mások szerint ez meg az jól néz-e ki.
2009. máj. 10. 15:23
 4/10 A kérdező kommentje:
nem is az erdekell engem h ki mit mondt hanem az h ti felvennetek e eezt a cipot egy szuk szaru nacival?
2009. máj. 10. 15:29
 5/10 anonim válasza:
95%

Mi az a nike adidas????

Az életben nem hallottam még.

Az a cípő a képen egy Nike edzőcipő.Farmerhoz nyugodtan felveheted,DE,nem vehetsz fel hozzá divatos felsőt,csak sportosat.Pl,ha esik eső,natur farmer,edzőcipő,póló,hozzá mellény vagy melegítő felső.Semmiképp ne vegyél fel hozzá divatkabátot!!!!

Mellesleg otthon egyedül vagy,végigpróbálod a nadrágjaiddal,és Te is észre veszed mi illik és mi nem egymáshoz.

2009. máj. 10. 15:33
 6/10 anonim válasza:
93%

15:33as vagyok

Szűkszárú nacival semmiképp,mivel ez nem az a fajta cipő amit fel tudsz venni hozzá.

Nekem van egy Adidas-om,na,azt mindenhez fel lehet venni,ezt sajnos nem!!!!

2009. máj. 10. 15:36
 7/10 anonim ***** válasza:
93%

bocsi, de mi az a nike adidas?lehet velem van a baj, de azt hittem az két külön márka.

Ha a véleményünket kérdezed, hát én nem venném fel szűk szárú farmerral, de nincs más gatyód?De ezért szerintem ne mondd anyudnak hogy nem kell!biztos van valami amivel fel tudod venni!Egy bővebb nadrággal pl simán, vagy sportosabb cuccokkal.De mondjuk farmer rövid nacival, biztos jó lenne:)

2009. máj. 10. 15:39
 8/10 anonim ***** válasza:
65%

Szia!

Anyukáddal beszéld meg, hogy ne vegyen a hátad mögött semmit, mert aztán ez lesz belőle :S A személyes véleményem az a cipőről, hogy én semmihez nem venném fel, mert nekem ez nem tetszik ez inkább olyan futócipő meg tesitanárokon látom meg mindegy a lényeg, hogy nekem nem tetszik, végülis anyud hibája, hogy megvesz olyat, amiről meg sem kérdezte a véleményed.. :S Nincs tesód? Vagy add el valami teszveszen vagy vaterán vagy hordja anyukád, ha egyezik a méretetek.

2009. máj. 10. 15:46
 9/10 anonim ***** válasza:
93%
Én nem venném fel szűk szárú farmerral. Esetleg valami melegítőnadrággal. Ez olyan futócipő- szerűség. Szerintem.
2009. máj. 10. 16:28
 10/10 anonim ***** válasza:
100%

Ez valóban melegítőnadrághoz, esetleg trapézszárú farmerhoz való.

17/L

2009. máj. 10. 18:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!