Felvehetem megint ezt a ruhát, holott már 1x látott benne a srác, aki tetszik?
Figyelt kérdés
Légyszives ne oltogassatok, hogy milyen kis problémáim vannak, de az a helyzet, hogy vettem a nyáron egy nagyon vagány fehér bulizós ruhát, hogy azzal majd elkáprásztatom azt a srácot, aki tetszik nekem. Igenám, de akkor a sráccal nem beszéltem, csak mindig bámultuk egymást, és akkor ez a ruha volt rajtam. Szabályosan láttam, hogy tetőtöl talpig végignéz. Tudni kell még azt is a srácról, hogy akárhányszor beszélgetek vele, ő mindig megjegyzi, hogy milyen jó ez a ruhám+az a ruhám... Hónap elején buliba megyek, és szeretném felveni ezt a ruhát, de félek, hogy azt fogja mondani, hogy mindig egy ruha lóg rajtam.2011. nov. 16. 16:26
1/5 anonim válasza:
Segítek, egy pasi az esetek 90%-ban rohadtul nem a ruhát nézi, hanem téged benne. Maximum azt szúrja ki, hogyha nagyon szakadtul nézel ki, vagy nagyon r*bancnak. Szóval, vedd fel nyugodtan. Amúgy ha fel is ismeri a ruhát, biztos, nem az lesz a reakció, h bazzz már megint ez, hanem h még mindig dögös vagy benn.
2/5 anonim válasza:
Szia!
Szerintem nyugodtan vedd fel, csak egészítsd ki valamivel. pl. csizma, nyaklánc, ilyesmi.
3/5 A kérdező kommentje:
Akkor egy szürke magassarkú cipő volt rajtam; de a múlthéten vettem egy fehér csizmát és gondoltam, felveszem azzal.
2011. nov. 16. 17:09
4/5 anonim válasza:
Ilyet is csak egy lány hihet, hogy egy pasinak a legfontosabb az, hogy ne lássa 2x ugyan azt a ruhát :D
5/5 anonim válasza:
A pasik inkább örülnek neki ha még egyszer ugyanazt a dögös szerelést látják rajtad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!