Tetszik ez a kabát?
Figyelt kérdés
Aki a kedvemet akarja elvenni, azért írná hogy "fúj ocsmány bocsika", annak üzenem, hogy meg fogom venni, mert imádom, csak érdekel mások mit fognak hozzá szólni. Persze ha nem tetszik írd meg nyugodtan, de ne az előbbi okok miatt, rosszindulatból, mert akkor a kérdés értelmét veszti... amúgy 25 éves vagyok
2011. nov. 15. 11:40
2/13 anonim válasza:
Huh,nekem nagyon tetszik! Én is hasonlót szeretnék venni.
17L
3/13 anonim válasza:
nekem tök tetzsik és ha te magas vagy akkor jólis álna szerintem nem tduom hogy érdekel-e a divat (és őszintén énse értek annyira hozzá) de már nemolyan divatos a hosszú iylen fajta kabát :D amúgy nekem is ilyen van csak fehérbe és kicsit már a fazonja xd
4/13 anonim válasza:
Nekem tetszik, csak nekem feketében jobban tetszene!!!
5/13 anonim válasza:
Bár nem az én stílusom, így én nem venném fel. Ettől függetlenül szerintem csinos kabát:)
6/13 A kérdező kommentje:
A divat nem érdekel igazán, de ismerem! Ez a kabát a karcsúsított érdekes dereka miatt tetszik, viszont divat is ez a fazon!
2011. nov. 15. 12:52
8/13 anonim válasza:
uhh ez nagyon tetszik! csak a válla nem, vagyis az is jó, csak nekem nem állna jól. de nagyon szép. *.*
9/13 anonim válasza:
nagyon szép! :) nekem nagyon tetszik!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!