Milyen kabátot hordtok ebben az időben?
Figyelt kérdés
Őszi vagy téli? Mert még ősz van,de mínuszok vannak...viszont napközbe már őszi idő van...
Egyik osztálytársam már 2-3 hete télkabátban jár,egy msáiktól megkérdeztem ma mit vesz fel azt mondta őszit,mert még ősz van és amúgy sincs téli idő...
ti őszi vagy téli kabátot vesztek?
2011. nov. 14. 06:28
1/7 anonim válasza:
én már vagy 1 hónapja téli kabátot hordok. Eddig csak vékony pulcsit vettem alá, most már vastagabbat kell
3/7 anonim válasza:
A kabát nem évszak, hanem hőmérséklet függvénye. Akár nyáron is lehet télit hordani, ha minusz fok van. Amúgy meg, rétegesen kell öltözködni, és nincs gond.
4/7 anonim válasza:
én egy bélelt bőrdzsekit meg egy szövetkabátot. persze nem egyszerre :)
5/7 anonim válasza:
Nemrég kezdtem el hordani a télit, ezelőtt őszit hordtam, mert elég jó idő volt napközben.
6/7 anonim válasza:
Én bélelt bőrkabátot hordok és nekem az a téli.
7/7 anonim válasza:
A vékony ballonkabátokat és a bőrkabátot már eltettem, most a szövetkabátom és a rövidebb kabátomat hordom, nálam az az őszi, a hosszabbakat majd csak mínuszban veszem fel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!