Most mi a divat?
Attól függ, fiú-e vagy lány, és tini vagy felnőtt a kérdező :)
Mert tiniknél a színes melír, egyenes, agyonvasalt haj, vastag smink, sok piercing még mindig dívik. (sajnos) Ruházatra a színes, főként zöld és narancs. De láttam valakit még (mindig) talpig rózsaszínben. Ja, a Hello Kitty-t el ne felejtsd...
Fiúknál a színes, strasszos baseball-sapka, hasonló csilli-villi póló, farmer, sportcipő. Hajra sajnos ez: [link] ill. hasonló.
Férfiaknál és nőknél szerintem ennyire nincs divatkövetés. Abban is szépek és elegánsak, ami nem divatos...
kösziike:):)
am 13/lány
Hajban a barna es a fekete es a hullamos vagy gondor de szerintem az egyenes szoke soha nem megy ki a divatbol :P
ruhaba a lila pink sarga zold kek... meg a mintasak legyen haronszog vagy viragmintas esetleg pottyos.. anyaga konnyu nyari legyen :)
13 eves lanyoknak jol megy az ilyen figuras polo..esetleg hello kittys vagy vmi kis angyalos..
nadrag a magasabb dereku es cso nadrag.. de nyarra szerintem a csipo farmer is megfelelo persze rovidgatyoba.. papucs pedig a torpesarkuak vagy a teljesen laposak... pl en lattam egy nagyon vaganyat masnis megkotoje volt a bokadon es a labadon egy kis pant volt ugy a labad kozze jott... ahhh en szerelmes lettem bele :P
bocs ha sokat irtam :P
puszii`
16/lany
13 éves lány:
Hello kitty és zöld meg narancs?
ez érdekes egyépként hajba:
oldafufró,rövid meg nagyon hosszú haj a festés nem divat annyira mostanába
színek: lila,vakító színek,sárga
gatya: csőgatya
polo:passzossabb polo,esetleg disney mintás is kezd visszajönni, meg olyan polo amin arc inta van stb.
papucs: háát ne magassargú,ne fapapucs..
nagyából hirtelen ennyi
hajba: barna-göndör, vasalt meg persze az oldal frufru
nadrág: csipő és csőnaci
polo: minnél élénkebb legyen a szine és nagy minták rajta pl:arc vagy nagy nyomtatott betűk
cipő:deszka,tornacipő és balerina
színek: lila, kék, piros,sárga nagyon élénken
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!