Most mi a divat?

Figyelt kérdés
Hajba,ruhába,papucsba stb...
2009. máj. 7. 14:00
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Hajban a hosszó, rövid haj, bubi még menő, vagy a nagyon hosszú, romantikus hullámokkal, vagy a nagyon egyenes - jó sok minden
2009. máj. 7. 14:31
 2/8 anonim ***** válasza:
79%
Törökbugyogó és sárga szín.
2009. máj. 7. 14:51
 3/8 anonim ***** válasza:
70%

Attól függ, fiú-e vagy lány, és tini vagy felnőtt a kérdező :)

Mert tiniknél a színes melír, egyenes, agyonvasalt haj, vastag smink, sok piercing még mindig dívik. (sajnos) Ruházatra a színes, főként zöld és narancs. De láttam valakit még (mindig) talpig rózsaszínben. Ja, a Hello Kitty-t el ne felejtsd...

Fiúknál a színes, strasszos baseball-sapka, hasonló csilli-villi póló, farmer, sportcipő. Hajra sajnos ez: [link] ill. hasonló.

Férfiaknál és nőknél szerintem ennyire nincs divatkövetés. Abban is szépek és elegánsak, ami nem divatos...

2009. máj. 7. 15:14
 4/8 A kérdező kommentje:

kösziike:):)

am 13/lány

2009. máj. 7. 15:48
 5/8 anonim ***** válasza:

Hajban a barna es a fekete es a hullamos vagy gondor de szerintem az egyenes szoke soha nem megy ki a divatbol :P

ruhaba a lila pink sarga zold kek... meg a mintasak legyen haronszog vagy viragmintas esetleg pottyos.. anyaga konnyu nyari legyen :)

13 eves lanyoknak jol megy az ilyen figuras polo..esetleg hello kittys vagy vmi kis angyalos..

nadrag a magasabb dereku es cso nadrag.. de nyarra szerintem a csipo farmer is megfelelo persze rovidgatyoba.. papucs pedig a torpesarkuak vagy a teljesen laposak... pl en lattam egy nagyon vaganyat masnis megkotoje volt a bokadon es a labadon egy kis pant volt ugy a labad kozze jott... ahhh en szerelmes lettem bele :P

bocs ha sokat irtam :P

puszii`

16/lany

2009. máj. 7. 16:08
 6/8 anonim ***** válasza:
52%

13 éves lány:

Hello kitty és zöld meg narancs?

ez érdekes egyépként hajba:

oldafufró,rövid meg nagyon hosszú haj a festés nem divat annyira mostanába

színek: lila,vakító színek,sárga

gatya: csőgatya

polo:passzossabb polo,esetleg disney mintás is kezd visszajönni, meg olyan polo amin arc inta van stb.

papucs: háát ne magassargú,ne fapapucs..

nagyából hirtelen ennyi

2009. máj. 8. 18:09
 7/8 anonim ***** válasza:
"egyépként" --> érdekes :D
2009. máj. 8. 18:25
 8/8 anonim ***** válasza:

hajba: barna-göndör, vasalt meg persze az oldal frufru

nadrág: csipő és csőnaci

polo: minnél élénkebb legyen a szine és nagy minták rajta pl:arc vagy nagy nyomtatott betűk

cipő:deszka,tornacipő és balerina

színek: lila, kék, piros,sárga nagyon élénken

2009. jún. 15. 18:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!