Hol tudnék venni Budapesten 70 vagy 75 D-s bikinifelsőt viszonylag olcsón? (10. 000 Ft alatt)
Figyelt kérdés
2009. máj. 6. 17:53
1/1 anonim válasza:
Hát az árral nincs gond mert 10 000-ért már 4-5 darabot is kaphatsz....De a méret...
Hát ha nem találsz én próbálkoznék használtruhaboltban, itt általában nem használtak a ruhák...meg kell nézni, használt furdőruha be se kerül...viszont a szélsőségesebb méretek azaz a nagy vagy a nagyonkicsi mind ott van külföldön utolsó darabként megmaradt az árukészletekből...
A Rákóczi úton az Urániával szemben van egy Sik-Sik nevű üzlet, már más is ajánlotta pár kérdésnél...most újították fel...Ittjóminőségű használtruha van...(persze némelyiken még az is rajta van hogy angliában hány font volt) Úgyhogy ezt én is tudom ajánlani...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!