Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Hogyan legyek kicsit egyedibb?

Hogyan legyek kicsit egyedibb?

Figyelt kérdés

Nem szeretnék annyira "átlagos" lenni... Tudom, hogy senki sem átlagos, emg mindenki különlegesa maga módján, de akkor is...hogyan dobjam fel a ruháim, külsőm stb...

15/F

2009. máj. 6. 17:22
 1/9 anonim ***** válasza:
77%
bazz:D Ha egyedi akarsz lenni, akkor NE másoktól kérdezdd, hogy milyen legyél.:D
2009. máj. 6. 17:52
 2/9 anonim ***** válasza:
ehhez szerintem tudni kéne, hogy most milyen vagy...
2009. máj. 6. 17:52
 3/9 anonim ***** válasza:

ez így nem fog menni.

egyedinek születni kell, nem lehet azzá válni.

2009. máj. 6. 17:56
 4/9 anonim ***** válasza:
56%

Először is ha egy csöppet is érdekel az öltözködés terén, hogy a sztárok milyen ruhát viselnek, mert követni akarod őket, akkor te genetikailag birkának születtél...a vezér azaz a sztár nyakában szól a kolomp a többi birka követi...ennyi! Ha ilyen vagy felejcsd el a sztárokat!

Aztán ha a divat a főtémáid közé tartozik, illetve a főérdeklődési köreid közé, akkor a fenti eset van érvényben! Megszólal a kolomp és te mész! Ha valaki kórosan követi a divatot, annak se ízlése se esze nincs..."Mindenki ilyet hord! Nekem is kell"

Nem azt mondom, hogy ne érdekeljen a divat, csak, hogy az öltözködésedben ne a divat legyen a fő irányadó, mert sose leszel egyedi!

Amúgy a magadkészítette ékszerek, mobildíszek...nagyon egyediek...aztán a hajviselet...japános módon egy pálcával...ilyet nem látni gyakran az utcán pedíg nagyon jól tud kinézni...Elegáns mégis különleges smink, mely nem veszi el a fél reggeled, mégis kitűnik a többiek közül, de nem a harsány színekkel...

Aztán a zenekaros, musicales pólok, melyek jelképeznek egy kicsit a lényedből, mert amiért rajongsz egy kicsit, te magad vagy!

2009. máj. 6. 20:29
 5/9 anonim ***** válasza:
54%

Utolsó válaszoló nem tudom mire írt, még csak azt sem vette észre, hogy a kérdező fiú....Gratulálok...

Kezdhetnéd például a hajaddal, nyírass valami vagány frizurát, de csak olyat, ami neked tetszik.

Nem muszáj az lecserélni az egész ruhatáradat, elég, ha beszerzel néhány kiegészítőt, fagyöngyös nyaklánc/karkötő.

Ha mégis beszereznél pár ruhát, vegyél egyszerűbbeket és alakítsd át. Én is például néhány rucimnak levágtam az ujját, hozzávarrtam/ragasztottam mindenféle ruhadíszt, strasszkövet stb. Ha ki akarsz tűnni a tömegből, válassz élénk színeket, nagy mintákat.

Próbáld megtalálni a stílusodat, amiben jól érzed magad és ami nem erőltetett.

2009. máj. 6. 21:40
 6/9 anonim ***** válasza:
54%
Szerintem kezdd azzal, hogy minden reggel a tükör előtt mondd el magadnak tízszer: okos vagyok, ügyes vagyok, egyedi vagyok. Na, amikor már ezt el hiszed magadról, na akkor már nem kell ilyen kérdéseket feltenned, mert addigra megtalálod a saját érdeklődési körödet, a valódi társaságodat és a STÍLUSODAT. Onnan leszel nem átlagos. Addig meg csak nyafogj nyugodtan, mitől is leszek én egyedi..
2009. máj. 6. 23:04
 7/9 anonim ***** válasza:

Mondtam volna, hogy menj temetőbe szexuális életet élni, készíts róla fotókat, és rakd fel a netre, de azt sajnos már lenyúlták előled. =( De ha mondjuk a suli közepén fejre állsz és végigfosod magad, akkor van rá esély, hogy olyat teszel, amit mások még nem tettek meg előtted. =DDD

Ha mindezek nem tetszenek, próbáld meg kicsit megerőltetni a fantáziádat, és ne mások gondolataiból és tanácsaiból akarj táplálkozni.=)

2009. máj. 15. 17:10
 8/9 anonim ***** válasza:

Szerintem előbb ismerd meg magad, döntsd el ki is vagy valójában, milyen stílus áll hozzád a legközelebb. Ha ez megvan, keress hasonló stílusú embereket, olvass divatmagazinokat, divatblogokat, nézz streetstyle-t, és utánozd le őket, és próbáld meg belecsempészni a saját stílusod is.

Azért ezt időbe telik kialakítani. Minél jobban ismered saját magad, annál jobban tudod a saját stílusod kialakítani.

Ha nem megy máshogy, fogadj egy személyi stylistot. Nem ciki, több isme.rősömnek volt már ilyen. Kress rá a gugliban, biztos találsz egyet

2009. máj. 18. 16:30
 9/9 anonim ***** válasza:

"utánozd le őket"

Kedves utolsó,a kérdező EGYEDI akar lenni.

Szerinted ha másokat leutánoz hogy lesz egyedi?

Amugy kérdező én is azt mondom:egyedinek születni kell.

2010. júl. 28. 16:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!