Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Ha Louis Vuittonból lehet...

Ha Louis Vuittonból lehet venni replikát szinte bárhol, akkor Guessból miért nem?

Figyelt kérdés
2011. nov. 2. 18:23
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
A kínaiak nem tudják kiejteni a G betűt. Cs-nek ejtik.
2011. nov. 2. 18:31
 2/11 A kérdező kommentje:

Ezen hangosan felnevettem..

De most komolyan, miért nem lehet? Itt sokan azt írják, hogy címkézett, becsomagolt Vuitton táskákat vesznek a turkálóban, akkor Guesst miért nem? Ugyan olyan nagy márka nem?

2011. nov. 2. 18:39
 3/11 anonim ***** válasza:
Szerinem a guesst kevesebben ismerik ès leutànozni is nehezebb. A louis vuitonnàl csak rànyomnak egy LVt ès màr kèsz is.
2011. nov. 2. 18:51
 4/11 anonim ***** válasza:
Minimum egy 0-nyi árbeli különbség van a 2 márka közt, 13.000 Ft-os táskára még talán lehet valakinek pénze, 270.000-resre már nem hinném.
2011. nov. 2. 19:10
 5/11 A kérdező kommentje:
Hol találni Guess táskát 13.000 forintért? Szerintem 40.000-el kezdődnek..
2011. nov. 2. 19:22
 6/11 anonim ***** válasza:

Akkor 40.000, de akkor is hatalmas különbség van a 2 közt, Louis Vuittonnál elég a 2 betűt rányomni, a Guess-nek pedig 1000 féle másmilyen formátumú táskája van, nem ragaszkodnak a színhez, formához, csak a kidolgozáshoz, stílusossághoz, sokkal nehezebb egy ilyen táskát koppintani-pont a részletessége és az egyedisége, precíz kidolgozása miatt, nem hinném, hogy bárkinek megérné, ráadásul ott van a fémemblémája, megintcsak a legváltozatosabb formákban, megjelenítésben.

Biztos vagyok benne, hogy az alapötleteket koppintják tőlük, de egy Guess táska úgymond magáért beszél.

2011. nov. 2. 19:45
 7/11 anonim ***** válasza:
Menj fel az ebayre meg a vaterára lesz ott hamis guess dögivel. Csak a hamisért is majdnem annyit kérnek, mint az eredetiért, ezért az egyszeri ember azt hiszi csak igazi lehet. Pedig rohadtul nem.
2011. nov. 2. 19:57
 8/11 anonim ***** válasza:
55%
Ugyanannyiból jön ki, olcsóbban nem. Egy LV táskán mondjuk spórolsz 2-400 ezret ha 60-ért veszed meg, a Guess-en nem tudsz, csak ha akciósan veszed, vagy leárazva. Másképp nem.
2011. nov. 2. 20:07
 9/11 anonim válasza:

A guess táskákat nemigen hamisítják, ha meg igen , akkor is valami más van a csattjára írva, Gessu vagy Gessucci, vagy hasonló baromságok! :D A neten azért tudod megvenni olcsóbban, mert amerikába meg Kínában stb.. a Guess táskák olyan 13-20000 forint körül mozognak. Amikor voltam kint, jól be is vásároltam belőle! :):)

Ugyanígy a DKNY! Úgyhogy eBayen nézz szét! :)

2012. márc. 6. 19:51
 10/11 anonim ***** válasza:

[link]

[link]

Ááááálmondj kiráááálylááááány....

És tele van ilyenekkel a net. Hamisítják a guess cuccokat. A DKNY-t is. Az ebay különösen tele van hamisakkal.

2012. márc. 6. 20:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!