Ha Louis Vuittonból lehet venni replikát szinte bárhol, akkor Guessból miért nem?
Ezen hangosan felnevettem..
De most komolyan, miért nem lehet? Itt sokan azt írják, hogy címkézett, becsomagolt Vuitton táskákat vesznek a turkálóban, akkor Guesst miért nem? Ugyan olyan nagy márka nem?
Akkor 40.000, de akkor is hatalmas különbség van a 2 közt, Louis Vuittonnál elég a 2 betűt rányomni, a Guess-nek pedig 1000 féle másmilyen formátumú táskája van, nem ragaszkodnak a színhez, formához, csak a kidolgozáshoz, stílusossághoz, sokkal nehezebb egy ilyen táskát koppintani-pont a részletessége és az egyedisége, precíz kidolgozása miatt, nem hinném, hogy bárkinek megérné, ráadásul ott van a fémemblémája, megintcsak a legváltozatosabb formákban, megjelenítésben.
Biztos vagyok benne, hogy az alapötleteket koppintják tőlük, de egy Guess táska úgymond magáért beszél.
A guess táskákat nemigen hamisítják, ha meg igen , akkor is valami más van a csattjára írva, Gessu vagy Gessucci, vagy hasonló baromságok! :D A neten azért tudod megvenni olcsóbban, mert amerikába meg Kínában stb.. a Guess táskák olyan 13-20000 forint körül mozognak. Amikor voltam kint, jól be is vásároltam belőle! :):)
Ugyanígy a DKNY! Úgyhogy eBayen nézz szét! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!