Vagányabb akarok lenni, de nem tudom hogyan kezdjem. Hogy öltözzek, mit csináljak hogy ne legyek nyomi?
Figyelt kérdés
Pénzem nincs sok, de rengeteg olan ruhám van amit már nem hordok mert sztem béna hogy tudnék vagányabb cuccokat csinálni belőle? Hogyan viselkedjek? Nem akarok nagyon szemtelen lenni de jó beszólásokat írjatok! Jah meg olyan dolgokat amik szerintetek vagányak.2011. nov. 2. 16:22
11/11 wirslee válasza:
16:41 Nagyon raj lehetsz szerintem. Esküszöm te lettél a példaképem! A leírtak alapján szerintem ez nem vagágyság hanem alpári neveletlen és idegesítő. Te is csak azért mersz így viselkedni mert még soha nem kaptál egy hatalmas könyököst a halántékodba. (ebben az esetben szerintem visszább vennél) A "szerszám" húzogatásához nem kell nagy iskolai végzettség de csak gratulálni tudok neked ha ilyen jó vagy. A kérdezőnek ha egy kicsit is több esze van akkor még véletlenül sem fogadja meg ezeket a gagyi tanácsokat. Nem ettől leszel vagány....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!