A fekete öltönyt mindenhova illik felvenni?
Figyelt kérdés
Az a baj hogy nekem csak egy normális öltönyöm van és az tök fekete színű. Ettől függetlenül én még felvehetem mondjuk esküvőre , vizsgakor, stb (és nem csak temetésre)?2009. máj. 6. 07:53
1/7 anonim válasza:
Vizsgázni bátran felveheted, sőt esküvőre is, hisz a fekete az örök elegancia. Ha esküvőre veszed fel javaslok, egy élénk vidám színű inget és nyakkendőt hozzá. Már nem lesz olyan szigorú az összhatás. Esküvőre semmiképp ne fehér inggel vedd fel.
2/7 anonim válasza:
Persze!
A fekete oltony elegans szoval barhova horhatod!!
3/7 A kérdező kommentje:
hú... köszi:)
2009. máj. 6. 09:49
4/7 anonim válasza:
Nem tudom de ha bulizni jársz, oda is lehet, színes inggel, ami felül ki van gombolva (pár gomb) a lazaság kedvéért. :)
5/7 anonim válasza:
és nyakkendőt semmiképp :) utolsó válaszoló vtam :)
6/7 A kérdező kommentje:
Azt miért nem lehet? Tényleg, ezt sem tudtam sosem, hogy mikor illik/kell /nem muszáj nyakkendőt felvenni.
2009. máj. 6. 11:04
7/7 anonim válasza:
buliba túl komoly ha nyakkendőt is teszel. De ez csak az én véleményem. (ja és a buli alatt a disco-t értem, nem ilyen elit bulit. :) )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!