A Jozsefvarosi piacon lehet talani ujmodelu farmerokat es divatos polokat is? es azok menyibe merulnek? Vanak dovatos cuccok?
Szia! Nemrég én is megnéztem ezt a hires piacot, hàààààt....
Nagyon vigyàzz az értékeidre, és ha valahol nem szimpatikus az elado, inkàbb meg se àllj nézelodni.
No, a kérdésed: vannak, igen, mndenféle stilusu, formàju , szinu, felso, polo, farmer. A noi farmerokat nem tudom, mi a pasimnak vettunk nadràgokat, darbajàt 3 ezerért ( eredeti àra 3500 volt, 500 ft ot le tudtam alkudni mindenhol),én pedig egyedul egy ilyen tunikaszeru felsot vettem, elegàns, meg tetszik, meg nem làtszik h kinai, 2800 ft ért, ha jol emlékszem.
Szoval,ami a ruhàkat illeti, megéri kinézni, olyan 2500-3000 ft / darab kozotti àrral szàmolj.
Vannak még jo bizsuk, az se rossz àron, viszont a parfumoket keruld el messzire, mert mind hamisitvàny..Bàrmennyire is meggyozo az elado, a flakon, az illat...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!