Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » A Jozsefvarosi piacon lehet...

A Jozsefvarosi piacon lehet talani ujmodelu farmerokat es divatos polokat is? es azok menyibe merulnek? Vanak dovatos cuccok?

Figyelt kérdés
Koszonom azoknak akik segitnek nekem!azert kerdezoskodok enyit mert erdelybol vagyok es szeretnek elmenni oda vasarolni es hogy megerne-e?
2009. máj. 5. 16:03
 1/4 anonim ***** válasza:
Előbb már kérdezted, és arra válaszoltak is. Gagyi cuccokat lehet ott kapni
2009. máj. 5. 16:20
 2/4 A kérdező kommentje:
az elob nem a farmerol es a polokrol erdeklodtem!!
2009. máj. 5. 16:54
 3/4 anonim ***** válasza:
ez nem igaz, gyakran járok oda(nah jó évente kb 5-6) és igenis jó dolgok is vannak, csak tudni kell hogy melyik részén a piacnak, 18 vagyok szeretek divatosan öltözködni, és általában minden nagybevásárláskor ott veszema cuccaimat...
2009. máj. 5. 17:37
 4/4 anonim ***** válasza:

Szia! Nemrég én is megnéztem ezt a hires piacot, hàààààt....

Nagyon vigyàzz az értékeidre, és ha valahol nem szimpatikus az elado, inkàbb meg se àllj nézelodni.

No, a kérdésed: vannak, igen, mndenféle stilusu, formàju , szinu, felso, polo, farmer. A noi farmerokat nem tudom, mi a pasimnak vettunk nadràgokat, darbajàt 3 ezerért ( eredeti àra 3500 volt, 500 ft ot le tudtam alkudni mindenhol),én pedig egyedul egy ilyen tunikaszeru felsot vettem, elegàns, meg tetszik, meg nem làtszik h kinai, 2800 ft ért, ha jol emlékszem.

Szoval,ami a ruhàkat illeti, megéri kinézni, olyan 2500-3000 ft / darab kozotti àrral szàmolj.

Vannak még jo bizsuk, az se rossz àron, viszont a parfumoket keruld el messzire, mert mind hamisitvàny..Bàrmennyire is meggyozo az elado, a flakon, az illat...

2009. máj. 5. 17:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!