Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Szalagavató bálra milyen...

Szalagavató bálra milyen koktélruhát válasszak?

Figyelt kérdés
Szín, fazon, hossz, stb...? köszi 19 L
2011. okt. 29. 17:57
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
A magyar kínai boltokba (napkelte, napfelkelte stb.) én is ritkán veszek minőséget, de az nem egyezik azzal hogy hol készítik. Tényleg szinte csak az nem készül olcsón, ami otthon van varrva a saját kezünk által. Csak felbosszant, amikor leolcsóznak valamit, hogy fúj kínai és nem tudja, hogy az is az valószínűleg, ami rajta van. Én most sokat vaciláltam egy Jane Norman és egy noname olasz készítésű kabát között, az utóbbi nyert és em azért mert az pár ezerrel olcsóbb volt. Sőt csizmával is jártam már így! Sokat vásárolok külföldön és nem tagadom azt sem, hogy az angol márkák mint Lipsy, Asos nagyon jók, mégsem esik nehezemre elismerni egy-egy unbranded ruha minőségét sem!
2011. okt. 29. 19:48
 12/13 Csillámka ***** válasza:
Én valahol mindkét válaszadóval egyetértek. Még azt tenném hozzá, hogy én is sok márkás ruhát vásárolok, mégis azok is ugyanúgy többnyire poliészterből készülnek, bár jól álcázva.. Nekem pl. nem érné meg egy dizájner darab, mert nagyon-nagyon drágák és szerintem egy szalagavatóra készülő lány nem engedheti meg magának. :) No meg miért vegyünk hosszú életűt ilyen alkalomra, mikor úgysem vesszük fel többet általában. :)
2011. okt. 29. 19:55
 13/13 anonim ***** válasza:

Íme pár, az én elképzelésem szerint:

Hosszút vagy rövidet?

(Ne a színt nézd, hanem a szabást)

-hosszú:

[link]

[link]

-rövid:

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

Remélem segítettem :)

2011. nov. 21. 17:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!