Egy elég gyerekes 21 éves srácnak szerintetek jól állna egy ilyen kabát?
Szerintem jól állna, nekem csak az elegánsabb kabát tetszik a pasikon. :)
Nézz körül a H&M-ben, Zaraban, próbálj fel többet, és ha van rá lehetőséged, akkor lány ismerősödet kérd meg, hogy menjen el veled vásárolni, meg fogsz lepődni a reakciókon. :)
Milyen reakciókra kéne számítanom?
És ha nem vagyok olyan elegánsabb?
Ha pl deszkás cipőket hordok meg ilyesmiket, akkor ne vegyek ilyen kabátot?
Hát szerintem deszkás cipőhöz ilyen kabát nem vmi nyerő választás...:S ez oylan mintha egy lány hosszú szövetkabáthoz felveszo a converse tornacipőt:D
szerinrem ha sportosabb vagy, inkább vegyél ahhoz illő dzsekit:)
Én nem értem mi a baj azzal ha egy lány hosszú szövetkabáthoz tornacipőt vesz fel. Sztem érdekes. Meg eredeti.
Amúgy köszi a segítséget. Mindenkitől :)
:)
Megvettem a 2-at tegnap és úgy hordom, ahogy jól esik. Am megnéztem magam a tükörbe, mielőtt megvettem volna, csőnaciban voltam meg deszkás csukában. De én elégedett voltam az összképpel.
Am télleg jó kabát. Jó meleg is meg jól is áll. Anyukám szerint is :)
az ilyen kabáthoz nem igazán megy a deszkás cipő,torna cipő és a manó sapi.. szóval ha ilyen kabit szeretnél akkor ezeken változtass...
vagy pedig vegyél egy olyan kabit ami tényleg a te stílusodhoz illik :)
18L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!