Melyik csizmát válasszam?
Figyelt kérdés
Ezek között vacilálok! Melyik legyen? Vélemény? Csak lányok válaszoljanak!!!
vagy ez:
Léccy mondjatok véleményt is! 11/L
2011. okt. 29. 08:58
11/21 yarrick válasza:
Én vagyok az egyetlen akinek az 1. tetszik:) Bár van pár év köztünk...Talán azért praktikusabb a félcsizma, mert szűk szárú nacihoz passzol meg esetleg szoknyához is.
12/21 anonim válasza:
Azok közül, amiket linkeltél, nagyon ronda mindegyik élőben, pont ma voltam a Deichmannban. Nagyon gagyi az anyaguk, ezek 2 hónap múlva szétjönnek. Vegyetek inkább igazi bőrt, ha hosszú távra akarsz cipőt.
13/21 anonim válasza:
Megvetted azóta valamelyiket, kérdező?
Én azt a bordót ajánlanám, amit belinkeltem, csillagocskákkal, az olyan csini, és valódi bőr is.
15/21 A kérdező kommentje:
igen vettem! de nem a deichmannban! A humanicban vettük S Oliver bőr és 17 ezer volt!
2011. nov. 1. 15:10
16/21 anonim válasza:
17/21 anonim válasza:
Utolsó vagyok: igaz,hogy van egy kicsi sarka de az szinte semmi :D
19/21 A kérdező kommentje:
és mit számít,hogy drága??? legalább jó
2011. nov. 2. 11:12
20/21 anonim válasza:
Nem számít, csak meglepődtem az árán.
Főleg, hogy olcsóbbakat néztél ki, amik műbőrből készültek, gondoltam talán a pénz miatt, hogy nem telik drágább bőrcsizmára. Bár az a 8000 Ft-os bordó olyan szép, hogy behalok. És bőr. :) Kár, hogy már nem jó a lábamra, mert gyerekméret. :D Megvenném pedig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!