Hol tudnák ilyen mellényt venni? (lentebb képek mellékelve) Lehetőleg jó anyaga legyen és a márka is számít.
2009. máj. 4. 18:18
2/20 A kérdező kommentje:
Aréna plázába esetleg találok?
2009. máj. 4. 20:47
3/20 anonim válasza:
Nem tudom hol laksz, de én ilyet láttam a Camponai C&A-ban, és a H&M-ben is. Nyilván az Aréna plázában is van akkor. Sok szerencsét!
4/20 A kérdező kommentje:
kössz ;)
2009. máj. 4. 21:06
5/20 anonim válasza:
vannak kifejezetten ilyen alkalmi ruha boltok. ahol öltönyöket is lehet venni. szerintem ott is próbálkozhatsz talán nagyobb eséllyel mint egy new yorkerbe bár nem vagyon tisztába a kínálattal.
6/20 anonim válasza:
Csodálatos mellény, hordozójáról nem is beszélve. Nigger
7/20 A kérdező kommentje:
erre már én is gondoltam ;)
2009. máj. 5. 09:54
8/20 A kérdező kommentje:
neked mi bajod, nem kell ide ez a rasszista fas*ság, nem is értem hogy lehet így gondolkodni.
A mellény meg télleg jól néz ki, hozzáválasztott ruhadarabokkal elegáns de mégis laza összeállítást kapsz :)
2009. máj. 5. 19:21
9/20 A kérdező kommentje:
amúgymeg örülnél ha úgy tudnál énekelni mint ezek a "nig**rek"
2009. máj. 5. 19:22
10/20 anonim válasza:
A niggerek nem énekelnek, hanem felolvassák a szöveget a kalimpálás (zene) alá, néha felemelik, néha mélyítik a hangjukat. Úgyhogy örülök annak, hogy én tudok énekelni, ők meg nem.
De azért köszi a biztatást, esetleg próbálkozz valami egyébbel. Vagy más valakivel ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!