Milyen ruciban vagy most?
Figyelt kérdés
2009. máj. 4. 15:42
41/52 anonim válasza:
Leopárdmintás cicanaci (kék, fekete, barnás), fekete szűk bluzi, szögecselt, magasított szárú, nyitott orrú magassarkú, szögecselt táska plusz napszemcsi van a fejemen. :)
19L
42/52 anonim válasza:
Otthoni cucc: Sárga póló ezüst mintával, ezüst nadrág sárga mintával, otthoni papucs, alsó
43/52 anonim válasza:
Mivel jelenleg itthon ülök, és kiélvezem szabadságom utolsó napját, így bugyi, boxergatya, és egy kényelmes póló. :)
46/52 anonim válasza:
vilásossárga nadrág és zöldes apróvirágos blúz
47/52 anonim válasza:
Pizsamában:)
Rövidgatya:szürke,meg egy xxl-es kék póló.
48/52 anonim válasza:
fekete fresh friends zöldséges mintás póló a new yorkerből, meg egy reebok melegítőgatyó, a térdemig ér. nameg egy sötétkék melltartó-bugyi szett :D
49/52 anonim válasza:
Katona-naci, bő-pávás fölső. Lány vagyok, csak hát nem találtam mást, vagyis h nem kerestem. =)=)
50/52 anonim válasza:
1 db sötétkék egyszínű passzos farmer csőnadrág. (nyújtom a nadrágot..:D)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!