Rockercsajok öltözködése bejön a pasiknak? Lányok-fiúk vegyes válaszokat várok. És maguk a rockercsajok?
Láttál már két egyforma goth-ot? Én mondtam, hogy olyan kevesen vagyunk, hogy ritkaságszámba megyünk. A sablonost különben is a divatp*csa szaremberekre értettem.
18/f
18/f -nek üzenném, hogy az ilyen korlátolt gondolkodású, káromkodós, buta emberek miatt nézik le az értelmes goth embereket is. Kérném is, hogy gondolkodjon el néha saját magán, meg hogy miért is rosszabb egy divatember nála... hmmm, segítek, nem rosszabb, mert nem ezen múlik hogy ki milyen ember.
Egy goth csaj is öltözhet úgy mint egy beképzelt ribanc, nem csak a divatmacák... ez sem ezen múlik.
Te olyan mintha valami harcként élnéd meg az egészet, pedig nem az. Mindenki azt húz magára ami tetszik neki/amit jónak lát, ilyen marha egyszerű. Én is goth vagyok már vagy 10 éve, de semmi bajom a divatos emberekkel, ha nem lennének akkor az alternatív stílusoknak sem lenne semmi értelme.
Nekem sem a divattal van a bajom, hanem azokkal a hülyékkel, akik birkamódján mennek utána.
Káromkodás meg szép magyar szokás. Korlátozom benne magam, amíg kell, de senki kedvéért nem leszek sznob.
18/f
Ha szereted a stílust akkor hol a probléma? Attól félsz h a diszkósb*ziknak így nem jössz majd be? Jah, elképzelhető. De miért is akarnád, hiszen miről tudnál velük beszélni, stb. A normális (átlagosabban öltözködő, szélesebb látókörű) fiúk meg pont lesz*rják h kicsivel feketébb a sminked, v fekete a körmöd. Sőt. A fekete csipkés fűző elképesztően jól néz ki a csajokon,
nem is beszélve a bőrnaciról... nagy előny :) (persze, ha megvan hozzá a megfelelő alakod :P)
20/F
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!